Τσουχτερό πρόστιμο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Λευκάδα


Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα στη Ζάκυνθο και τη Λευκάδα

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, από την Παρασκευή (16.10.2020) έως και σήμερα (19.10.2020), τις πρώτες πρωινές ώρες, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, συνελήφθησαν στη Ζάκυνθο σε δύο περιπτώσεις, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, νόμιμος εκπρόσωπος και ιδιοκτήτης, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για παραβίαση του μέτρου του ποσοστού τετραγωνικών ανά άτομο, με επιβολή διοικητικών προστίμων (7.000) και (5.000) ευρώ, αντίστοιχα και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας.

Σε μια ακόμη περίπτωση στη Λευκάδα, συνελήφθη ημεδαπή, προσωρινά υπεύθυνη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για παράβαση του μέτρου απαγόρευσης όρθιων πελατών, με επιβολή διοικητικού προστίμου (3.000) ευρώ.

Το ίδιο χρονικό διάστημα βεβαιώθηκαν (44) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (10) στη Ζάκυνθο και (5) στη Λευκάδα, για μη χρήση μάσκας και επιβλήθηκε σε κάθε περίπτωση το διοικητικό πρόστιμο ύψους  (150) ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των συλληφθέντων, θα κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

About Ομάδα Σύνταξης 28461 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.