Το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου μοναδικά κινηματογραφημένο από ξένο ζευγάρι ερωτευμένο με την Λευκάδα-VIDEO-


Η Λευκάδα είναι ένας ευλογημένος τόπος πόλος έλξης και πολλών ξένων που έχουν αποφασίσει να μείνουν μόνιμα στον ευλογημένο αυτό τόπο. Πριν λίγο λάβαμε με e-mail επιστολή ενός ζευγαριού που αγαπάει την Λευκάδα και θεωρεί  την καλύτερη επιλογή του να ζήσει εδώ:

Η επιστολή αναφέρει:

Είμαστε ένα ζευγάρι ερωτευμένο για πάντα με τη Λευκάδα και αποφασίσαμε να μετακομίσουμε εδώ και να ζήσουμε σε αυτό το όμορφο νησί. Επιλέξαμε τη Λευκάδα από έναν τεράστιο αριθμό θέσεων που επισκεφτήκαμε σε όλο τον κόσμο, καθώς πιστεύουμε ότι αυτό το μέρος έχει κάτι πολύ πολύ ιδιαίτερο.

Ήταν ίσως η καλύτερη απόφαση της ζωής μας, καθώς απολαμβάνουμε κάθε λεπτό! Πιστεύουμε ότι έχουμε πολύ ισχυρή σχέση με την ελληνική γη και τους ανθρώπους με κάποιο τρόπο..

Είμαστε παθιασμένοι φωτογράφοι και δημιουργοί βίντεο. Προσπαθούμε να προωθήσουμε τις ομορφιές της Ελλάδας και της Λευκάδας ειδικότερα, με το δικό μας καλλιτεχνικό και αρκετά κινηματογραφικό όραμα.

Το πιο αγαπημένο μας υλικό είναι επίσης το πιο πρόσφατο, πλάνα drone πάνω από το νησί του  Σικελιανού και το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου.

About Ομάδα Σύνταξης 28498 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.