Τον έψαχναν σε όλη την Ευρώπη και τον βρήκαν στην Λευκάδα..


Δύο αστυνομικοί του Τμήματος Λευκάδας, που βρίσκονταν σε περιπολία και είχαν λάβει γνώση της εξαφάνισης του 23χρονου, Φρέντρικ Ροζενμπεργκ, από τη δημοσιότητα του Missing Alert Hellas και χάρη στην παρατηρητικότητά τους, τον εντόπισαν στη Λευκάδα.

Το Τμήμα SIRENE της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας της ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε ότι ο 23χρονος Σουηδός Φρέντρικ Ροζενμπεργκ, για τον εντοπισμό του οποίου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μόλις εχθές εξέδωσε Missing Alert Hellas, εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Ο εντοπισμός του Φρέντρικ έδωσε τέλος στην πανευρωπαϊκή επιχείρηση των Αρχών που ήταν σε εξέλιξη.

Ο 23χρονος αγνοείτο από τις 17 Ιουλίου 2020, όπου βρισκόταν στην Ισπανία. Βάσει των πληροφοριών που υπήρχαν, στα τέλη Ιουλίου είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα μέσω Κροατίας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ενημερώθηκε στις 18 Αυγούστου, από την οικογένεια, για την εξαφάνισή του και κατόπιν πλήθους γραπτών και τηλεφωνικών επικοινωνιών, εχθές έλαβε από τις σουηδικές αστυνομικές Αρχές την υπεύθυνη δήλωση των γονέων, οι οποίοι συναίνεσαν στην ενεργοποίηση του Missing Alert Hellas.

 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΗΚΕΙ:
ΕΛΛΑΔΑ

Πηγή: https://www.voria.gr/article/ton-epsachnan-se-oli-tin-evropi-ke-vrethike-sti-lefkada

About Ομάδα Σύνταξης 27515 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.