Γιάννης Λιβιτσάνος στον Prisma 91,6: “Δεν μπορεί η αντιπολίτευση να κάνει λόγο για την χειρότερη χρονιά στην υδροδότηση όταν είχαμε πρόβλημα νερού για δέκα μέρες…”


Στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 μίλησε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Λιβιτσάνος απαντώντας στην κριτική που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα για την κατάσταση της ύδρευσης το φετινό καλοκαίρι.

Αναφορικά με την προγραμματισμένη συνάντηση στις αρχές του καλοκαιριού στο σύνδεσμο στην Φιλιππιάδα που ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας,  είπε ότι ακυρώθηκε την ημέρα που είχε προγραμματιστεί για να γίνει δύο μέρες αργότερα ωστόσο ο ίδιος λόγω προσωπικού προβλήματος δεν μπορούσε να δώσει το παρών, το ίδιο και ο δήμαρχος Χαράλαμπος Καλός.

“Όμως το πρόβλημα της υδροδότησης Λευκάδας  και  Πρέβεζας δεν έχει να κάνει με αυτή τη συνάντηση, καθώς ο ίδιος γνωρίζει πάρα πολύ καλά γιατί παραδέχτηκε η πλευρά της Πρέβεζας ότι πειράζουν τον διαχωριστή και μειώνουν την ποσότητα νερού στη Λευκάδα.

Όταν βρεθήκαμε εκεί παρουσία πολλών ανθρώπων,  ο κύριος Ζέρβας ήταν ο μόνος που συζήτησε φυσιολογικά μαζί μας χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, ωστόσο υπήρχαν εντάσεις και απειλές πώς αν εμείς πειράξουμε  με τον διακομιστή δεν θα είχαμε ποτέ νερό και πρέπει να ομολογήσω ότι μέσα σε αυτό το περιβάλλον ο κύριος Ζέρβας ήταν ο μόνος που είχε την διάθεση να κουβεντιάσουμε μαζί και βρήκαμε την χρυσή τομή και την κοινή λογική που λέει ότι τόσο η Πρέβεζα όσο και Λευκάδα πρέπει να έχουν νερό με την προϋπόθεση όμως ότι Λευκάδα πρέπει να παίρνει τις απαιτούμενες ποσότητες για να μην έχει προβλήματα και στη συνέχεια η Πρέβεζα να υδροδοτείται.

Έχουμε βάλει τον διαχωριστή σε ένα σημείο που μέχρι στιγμής δεν έχει πειραχτεί  το δίκτυο της Λευκάδας έχει ομαλοποιηθεί, αποδείξαμε στον κόσμο της Λευκάδας ότι εμείς δεν είμαστε οι κακοί όπως μας κατηγορεί η αντιπολίτευση και η Λευκάδα από τις 5 Αυγούστου μέχρι σήμερα αν εξαιρέσετε κάποια καθημερινά προβλήματα, μέσα στο φουλ της τουριστικής περιόδου αποδείξαμε ότι η Λευκάδα μπορεί να έχει νερό με τα χίλια προβλήματα τα οποία έχω τονίσει και θα επαναλαμβάνω μέχρι να λύσω.

Αναφορικά για την βλάβη της Σαμψούντας είπε ότι πρόκειται για μία βλάβη από το 2018 και όχι τωρινή, καθώς στο δίκτυο μπορεί να υπάρχουν και άλλες αντίστοιχες γιατί είναι αδύνατον να φτιαχτούν όλες που δημιουργούνται γιατί μπορεί να μην τις γνωρίζουμε ή να τις ανακαλύπτουμε μετά.

Πρόκειται για ένα δίκτυο το οποίο δεν έχει καταγραφεί ποτέ, δεν υπάρχει σε ένα αρχείο πού να γνωρίζουμε  συντεταγμένες που είναι το κάθε φρεάτιο και κάθε σωλήνας κάτι που έχω ξεκινήσει από τον Μάρτιο να το κάνω καθώς το δίκτυο είναι χιλιόμετρα εργασία, ωστόσο ο συνεργάτης μου μέσω GPS καταγράφει το δίκτυο ηλεκτρονικά όπως αρμόζει σε ένα σύνδεσμο ύδρευσης που πρέπει να είναι σύγχρονος και από το Σεπτέμβρη και μετά που θα ολοκληρωθεί η καταγραφή του θα γίνουν και απαραίτητες διορθώσεις και παρεμβάσεις στο δίκτυο.

Σχετικά με την βλάβη της κυανής Ακτής που ανέφερα και πάλι ο κύριος Ζέρβας στην συνέντευξή του στον Prisma 91,6, είπε ότι τον έχει ενημερώσει, πρόκειται για μία υποθαλάσσια βλάβη αγωγού και προγραμματίζεται μετά το τέλος της τουριστικής περιόδου όπως θα ελεγχθεί και το υπόλοιπο δίκτυο την ελεγχθεί και ο υποθαλάσσιος αγωγός που συνδέει την Πρέβεζα με τη Λευκάδα.

Ο κύριος Λιβιτσάνος απάντησε και στη διαπίστωση του κυρίου Δρακονταειδή ότι το χειμώνα δεν θα έπρεπε να λειτουργούν οι γεωτρήσεις μέσα στην πόλη, λέγοντας ότι του κάνει εντύπωση πως όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του έχουν άποψη για το νερό και μπράβο τους. “Ωστόσο δεν μπορώ να καταλάβω πως εκτίμησαν ότι οι γεωτρήσεις δουλεύουν καθημερινά, δεν ξέρω από που το είδαν πρέπει να μας παρακολουθούν και καλά κάνουν για να δουν τις καινούργιες τεχνολογίες που δεν ήξεραν τόσα χρόνια, αλλά θα τις κάνει η δημοτική αρχή με τον Λιβιτσάνο και Καλό.

Οι Γεωτρήσεις λειτουργούσαν προληπτικά, καθώς είναι μηχανήματα και πρέπει να τα τεστάρουμε αν λειτουργούν σε περίπτωση που τις χρειαστούμε, όπως όταν κάνουμε προθέρμανση ενός αυτοκινήτου.

Επαναλαμβάνω ότι το πρόβλημα του νερού της Λευκάδας είχε να κάνει αποκλειστικά με τον διαχωριστή και την παρανομία συγκεκριμένων ανθρώπων κάτι που έληξε πριν ένα μήνα ο καθένας έκανε ότι ήθελε με τις βάνες και σε αυτό δεν έδωσε η δική μας υπηρεσία καμία εντολή, αυτά τα έχουν μάθει από το παρελθόν.

Εμείς ούτε σε πρόεδρο, ούτε σε υδραυλικό του δήμου δώσαμε εντολή να αλλάζει τις βάνες, όμως όταν αυτό το κάνεις 5 χρόνια θα το κάνεις και τον 6ο. Όταν εμείς καταλάβαμε ότι αφού δεν έχουμε βλάβες για ποιο λόγο δεν είχαμε νερό πράξαμε τα απαραίτητα.

Επίσης δεν ισχύει ότι με αφορμή το ότι δεν θα είχε κόσμο η Λευκάδα χαλαρώσαμε, καθώς όπως έχω πει η Λευκάδα είναι το μόνο νησί που έχει κόσμο και ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Ο παράγοντας της Πρέβεζας ήταν καταλυτικός στο να δημιουργηθούν όλα αυτά τα προβλήματα, ωστόσο για αυτή την κατάσταση αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη 100% γιατί λειτούργησα με βάση τις ηθικές μου αξίες οι οποίες δεν διαπραγματεύονται.

Πρέπει να ομολογήσω ότι βρέθηκα προ εκπλήξεως όμως λύθηκε το πρόβλημα, καθώς μαζί με τον συνεργάτη μου κύριο Παπαχρήστο παρακολουθούσαμε τον διαχωριστή και τους πιάσαμε ποιοι είναι.

Πρέπει να ομολογήσω όμως ότι όλη η αντιπολίτευση περίμενε από τον Γιάννη Λιβιτσάνο μέσα σε ένα μήνα να κάνει την ύδρευση να λειτουργεί άψογα όταν αντιμετωπίζει προβλήματα πάνω από 30 χρόνια.

Σας προκαλώ να έρθετε στο γραφείο μου και να δείτε τις σημειώσεις μου από τον Οκτώβριο του 2019,  όταν βρήκα μία πολύ καλά οργανωμένη υπηρεσία και όταν έκατσα κάτω να κουβεντιάσουμε τους ανθρώπους κατάλαβα ότι ήμουν αντιμέτωπος με ένα άναρχο σύστημα διαχείρισης.

Υπάρχει ένα νούμερο τηλεφώνου που παίρνουν όλοι τηλέφωνο και είναι στο γραφείο δημάρχου και ένας υπάλληλος ασχολείται μόνο με τα αιτήματα, ωστόσο δεν υπήρχε μία καταγραφή τους σε ένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα το οποίο να είναι online παντού και να μας ειδοποιεί μέσω τηλεφώνου για το πού υπάρχει αυτή η βλάβη.

Η γραμματέας του δημάρχου έπαιρνε το αίτημα, ο προϊστάμενος ύδρευσης που το μετέφερε, βλέπαμε με ποιο συνεργάτη θα πάμε, ωστόσο δεν γινόταν καταγραφή των υλικών της βλάβης, ποιος τα πήρε και από ποιο κατάστημα.

Σε όλα αυτό έβλεπα ότι υπήρχε ένας κυκεώνας κακής συνεννόησης και συντονισμού. Ρώτησα τους υπαλλήλους αν υπάρχει ένα σύστημα καταγραφής των υλικών που να συνδέεται με την αποθήκη, να γνωρίζουμε τι παίρνουμε από τους προμηθευτές και τι πρέπει να παραγγείλουμε ή όχι και μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Αναγκάστηκα να βάλω ένα πρόγραμμα Excel σε κοινή χρήση, να καταγράψουμε τη βλάβη, ποιος υπάλληλος την αντιμετωπίζει, έβαλα έναν υπάλληλο να φτιάξει ένα Excel και μετά υλικά του δήμου και όσα χρειαζόμαστε, και στη συνέχεια ένας μηχανικός να ελέγχει αν η βλάβη αποκαταστάθηκε.

Τόσα χρόνια αυτό που σας περιγράφω δεν γινόταν και επειδή βλέπω την ροή των υλικών που χρησιμοποιούμε είμαστε πολύ κάτω από πέρσι σε έξοδα και του δήμου και του συνδέσμου, γιατί ελέγχονται τα πράγματα, χωρίς διάθεση να κατηγορήσω κάποιον.

Θέλω να πω στους δημότες που μας ακούν ότι ποτέ δεν κατηγόρησα κανέναν, δεν θα κατηγορήσω καμία δημοτική αρχή και για την προηγούμενη δημοτική αρχή επειδή είναι πραγματικότητα ότι έκανε τρεις-τέσσερις καλές μελέτες για την ύδρευση, οι οποίες δημοπρατούνται τους είπα Μπράβο. Όμως δεν μπορούν να κατηγορούν συνέχεια έναν άνθρωπο ότι φέτος ήταν η χειρότερη χρονιά της Λευκάδας για την ύδρευση όταν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα 10 μέρες.

Για την αναφορά του στο δημοτικό συμβούλιο ότι ο ίδιος θα συνέχιζε την πολιτική του 2011 του κυρίου Αραβανή με την ΕΥΔΑΠ, ο κύριος Λιβιτσάνος επανέλαβε την άποψη αυτή λέγοντας πως στη Λευκάδα πρέπει να μάθουμε κάποια στιγμή να μην κρυβόμαστε πίσω από τα λόγια μας.

Ο λόγος που θα  έφερνα στη Λευκάδα είναι πως όταν η ΕΥΔΑΠ εξυπηρετεί 4.500.000 καταναλωτές και έχουν νερό και στο 10 όροφο και όταν στη Λευκάδα δεν μπορούμε να έχουμε νερό στον τρίτο όροφο σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης το οποίο λύσαμε θα το έκανα.

Είμαι της άποψης πως όταν το δημόσιο δεν μπορεί να κάνει κάτι να μπει και ο ιδιώτης μέσα. Δεν καταλαβαίνω τι έχουμε εμείς οι ιδιώτες.

Στον προβληματισμό ότι στους ιδιώτες ένα δημόσιο αγαθό επικρατεί το κέρδος, ο κύριος Λιβιτσάνος απάντησε ότι αυτή τη στιγμή έχουμε ιδιώτες που δεν πληρώνουν από τις βλάβες νερό καθώς έχουν παράνομες συνδέσεις και χάνουμε μεγάλες ποσότητες νερού.

Αν για  παράδειγμα δεν ισχύουν αυτά και όλοι οι καταναλωτές και επαγγελματίες πληρώνουν συγκεκριμένα τιμολόγια, θα έχουμε μείωση των τελών της ύδρευσης, εφόσον δεν υπάρχουν βλάβες, έχουμε ένα καλό δίκτυο και πληρώνουν όλοι οι καταναλωτές.

Το λογικό είναι να έχουμε μείωση ως αποτέλεσμα ενός συστήματος που θα λειτουργεί στο 100% άψογα.

Στην επισήμανση ότι στο δημοτικό συμβούλιο αμφισβητήθηκαν οι παράνομες συνδέσεις, αναφέρθηκε σε περιστατικό του δήμου καθώς ένας καταναλωτής από τους Τσουκαλάδες πού μένει στην Αθήνα, προφανώς άκουσε αυτά που είπα και αναφέρθηκε σε μία επιχείρηση που είναι νοικιασμένη σε δύο ανθρώπους που ένας ασχολείται με την πολιτική και εδώ και 10 χρόνια δεν του έχει έρθει ο λογαριασμός νερού.

Όπως του είπε υπάρχει ένα ρολόι μέσα από την επιχείρησή του, το οποίο είναι μαύρο και δεν φαίνεται η κατανάλωση και δεν μου έρχεται ο λογαριασμός. Στείλαμε υδραυλικό το καθάρισε το ρολόι του μέτρησε την παροχή και ο συγκεκριμένος κύριος χωρίς το πρόστιμο των τριών χιλιάδων καθώς εκτίμησα το γεγονός ότι ο ίδιος ήρθε αυτοβούλως να του το μεταφέρει θα πρέπει να πληρώσει 4.200 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Το άρθρο 22 του κανονισμού λέει ότι και η ιδιωτική σύνδεση που είναι αυτοβούλως συνδεδεμένη χωρίς να δηλώσει το υδρόμετρο στο Δήμο είναι παράνομη γιατί δεν πληρώνει, άσχετα αν μετράει το ρολόι του.

Φανταστείτε αν υπάρχουν άλλες 100 αντίστοιχες περιπτώσεις πόσα έσοδα χάνει ο δήμος.

Μάλιστα θέλω να κάνω μία ρητορική ερώτηση στην προηγούμενη δημοτική,  αρχή καθώς το 2017 έκαναν μία ανάθεση σε μία εταιρεία στην Αθήνα για να εντοπίσουν παράνομες συνδέσεις στην περιοχή των Βαρδανίων και εντόπισαν πάνω από 250 γιατί έχω τους φακέλους στο γραφείο μου, ποια ήταν η αντιμετώπισή τους η συνέχεια; Δεν έκαναν απολύτως τίποτα στα συρτάρια είναι τα αποτελέσματα.

Πρέπει η Λευκάδα να τελειώσει με αυτό το ζήτημα και προτιμώ τώρα να γίνω εγώ κακός και μετά από πέντε χρόνια να λένε ότι κάτι έκανες αυτό το δήμο, από τη στιγμή που μας έχουν βγάλει άχρηστους.

Απαντώντας σε παράπονο ακροατή για το γεγονός ότι ο Κάστος είναι πολλούς μήνες χωρίς νερό απάντησε ότι μπορεί να φαίνομαι εγώ σαν αντιδήμαρχος ύδρευσης στον Κάστο δεν ασχολήθηκα εγώ αλλά ο κύριος Βικέντιος με την κυρία Παπαρίζου και με τον δήμαρχο Λευκάδας κύριο Καλό ενημερωθήκαμε τελευταίοι, δώσαμε όμως την εντολή να μπουν τα μηχανήματα και να κάνουμε δουλειά.

Αυτό που έχω να πω στον φίλο ακροατή είναι ότι ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη στους κατοίκους που πραγματικά υποφέρουν και αυτό το λέω με όλη μου την καρδιά και τις επόμενες 10 ημέρες θα επισκεφτώ τον Κάστο να δω το δίκτυό τους και θα βρούμε λύση για να ολοκληρωθεί αυτή η κατάσταση άμεσα.

Δεν γνωρίζαμε ότι είναι τόσο μεγάλο το ζήτημα, τα προβλήματα της καθημερινότητας δεν μας έχουν δώσει χρόνο να προλάβουμε τα πάντα, ο κύριος Βικέντιος και η κυρία Παπαρίζου έκαναν τα πάντα για να τελειώσει τώρα, εγώ έχω την ενημέρωση ότι λύθηκε το ζήτημα προσωρινά γιατί και εκεί μπήκε το χέρι του δημότη που “στραγγαλίζει” τις βάνες και υπόσχομαι ότι το Σεπτέμβρη θα είμαι εκεί και το πρόβλημά τους θα λυθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Σχετικά με την αποκάλυψη του κυρίου Γληγόρη Κωνσταντίνου ότι είχε ζητήσει πριν ένα χρόνο από τον δήμαρχο Λευκάδας Χαράλαμπο Καλό, να αναλάβει το κομμάτι της ύδρευσης, αποχέτευσης, απορριμμάτων και ορεινής Λευκάδας και την πρόσφατη επίθεση στο πρόσωπο του μέσα από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωση, απάντησε ότι για τον ίδιο είναι ένας γραφικός συνάδελφος.

“Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που τον εκτιμώ και τον σέβομαι στην ιδιότητά του και πριν την ενασχόλησή μας με τα κοινά έχουμε συνεργαστεί και σε τοπογραφικές μελέτες το από το γραφείο μου του έχω δώσει και τον σέβομαι ως μηχανικό και τον εκτιμώ.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν καταλαβαίνει κάποια πράγματα. Δεν μπορείς να λες στους δημότες της Λευκάδας που εξέλεξαν Δήμαρχο το Χαράλαμπο Καλό ότι θα πρέπει να ντρέπονται.

Εγώ δεν τον έχω ενοχλήσει ποτέ, ωστόσο αυτό που το έχω πει και θα το επαναλάβω είναι πως όταν δεν είναι ήρεμος έχει θέμα, καθώς λέει πράγματα τα οποία δεν συνάδουν με το επίπεδο που έχει και τη μόρφωση του.

Έβγαλε στο δημοτικό συμβούλιο στη σέντρα το συνεργάτη μου κύριο Παπαχρήστο και λέει ότι τον πήρα επειδή ήταν κολλητός μου και συνυποψήφιός μου.

Ο κύριος Παπαχρήστος είναι ένα παιδί που γνωρίζω εδώ και 10 χρόνια, ένας ηθικός άνθρωπος που δουλεύει ακατάπαυστα και ήξερα ότι λόγω του ότι σέβεται εμένα και θέλει να προσφέρει στον τόπο γιατί ήταν υποψήφιος θα τρέξει να μου λύνει προβλήματα για αυτό τον πήρα κάτι που έχει κάνει αποδεδειγμένα.

Είναι ένα παιδί που δουλεύει από τις 7 το πρωί και τελειώνει στις 12 το βράδυ, ενώ θα μπορούσε να δουλεύει ωράριο δημοσίου.

Όσον αφορά την επιλογή του δημάρχου με το να συμπορευτεί με την παράταξη “κοινωνία πολιτών”, δεν απαγορεύσαμε  στον κύριο Γληγόρη να συνεργαστεί και αυτός με τη δημοτική αρχή. Τόσο ο δήμαρχος όσο και εγώ προσωπικά του είχαμε πει ότι ως νέος άνθρωπος και μηχανικός που παλεύει τόσα χρόνια ως υποψήφιος να μπει μέσα να αναλάβει ένα τμήμα και να αποδείξει ότι μπορεί να αναλάβει κάτι.

Κατηγόρησε ότι το φαγητό είναι μεγάλο και το μοιράζομαι και  πρέπει να σας πω ότι ουδέποτε στη ζωή μου από το δημόσιο έχω πάρει ένα ευρώ, ούτε θέλω να πάρω και ούτε θέλω να δώσω. Το πρώτο πράγμα που είπα στις υπηρεσίες και στο συνεργάτες μου στο δήμο πως αν χάνουμε ένα ευρώ σε μίζες η δώρα θα σας τελειώσω, γιατί εγώ είμαι ένας άνθρωπος περήφανος και δεν θα με κατηγορήσει κανείς ότι έχω κλέψει.

Τόσο εγώ όσο και ο δήμαρχος Λευκάδας είμαστε άνθρωποι που δουλεύουμε και μπήκαμε στο δήμο για να βοηθήσουμε τον κόσμο. Εγώ δεν μπήκα στο δήμο για να βγάλω χρήματα γιατί από αυτή τη δουλειά που κάνω χάνω χρήματα, εφόσον όμως συμφωνήσαμε τον κύριο Καλό και δώσαμε τα χέρια στηρίζω είμαι δίπλα του, αν δεν το επιθυμεί και μου ζητήσει να αποχωρήσω θα το πράξω δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Δεν μπορεί όμως ο κύριος Γληγόρης να λέει τέτοιες κουβέντες, ούτε για το Δήμαρχο Λευκάδας, ούτε για εμένα που πλέον δεν με λέει με το όνομά μου αλλά ως αναπληρωτή Δήμαρχο, γιατί και οι δύο παλεύουμε για ένα σκοπό το καλό κοινό των δημοτών.

Το αν είμαστε ικανοί ή όχι θα κριθεί από το αποτέλεσμα όμως στον ένα χρόνο καμιά δημοτική αρχή δεν κρίθηκε αν είναι ικανοί ή όχι.

About Ομάδα Σύνταξης 27412 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

3 Comments

 1. Ενημερώνεται ο Δήμος ότι από ιδιώτη θα ζητηθούν θεσμικά τα στοιχεία των αδήλωτων παροχών που θα καταγραφούν, αμέσως μετά την λήξη της προθεσμίας.
  Και καλά εθναι κάθε ημέρα ο Δήμος να εκδίδει δελτλια τύπου να πληροφορεί τους δημότες για την ονομαστική καταγραφή των όσων προσήλθαν για την δήλωση της λάθρα παροχής. Όχι αολά το πλήθος των δηλώσεων ανώνυμα.
  Διότι για χρόνια ή μήνες ( ανάλογα την έναρξη της λάθρα παροχής) οι δημότες “” κορό’ι’δα”” πλήρωναν την κατανάλωση των πονηρών έξυπνων κλεφτών νερού.
  Η παρούσα δημοτική αρχή και σόσιαλ κοινωνικά ιδεολογικά χαρακτηριστικά εκπροσωπεί και διαπαραταξιακή είναι διαχειριστικά.
  Αλλά και όλες οι παρατάξεις όλων των ιδεολογικών αποχρώσεων του Δήμου καλά θα είναι να συναινέσουν μέχρι να πιέσουν στην πλήρη διαφάνεια των ευρυμάτων κλοπής νερού και των φορέων ιδιωτών φυσικών ή νομικών προσώπων.
  Κσι οι ιδεολογικά συντηρητικοί οφείλουν με την παρεμβασλη των να προστατέψουν και υπεραμυνθούν υπερ των πολιτών που πλήρωναν.
  Το συλλογικό κκε ( των διαπρύσιων κσταγγελιών της αστικής διαφθοράς και αστικής κοινωνικής αναποτελεσματικότητος) επίσης οφθλει να ζητήσει και να πιέσει για διαλεύκανση και κάθαρση στην όποια κλοπή νερού.
  Και ο αντιδήμαρχος ο ο οποίος πρός τιμήν του ανεγνώρισε το πρόβλημα και το κοινοποίησε , να μην λοιδωρίσει προ κοινωνικών σκοπιμοτήτων πλήρους ονομαστικής αποκάλυψης των στοιχείων υπεξαίρεσης δημοσίου αγαθού επ ωφελεία ιδιωτικού συμφέροντος και σε βάρος των νομίμων πολιτών.
  Ίδωμεν …

 2. Πολύ δουλειά ρε παιδιά άρχισα να κουράζομαι από τα πολλά λόγια όλο θα και θα και εγώ και εγώ λύσετε το πρόβλημα της ύδρευσης και της κλοπής νερού και αφήστε τα λόγια δεν είναι προεκλογική περιοδος

 3. Ο Αντιδήμαρχος κος Λιβιτσάνος έστω και θεματικά μη αρμόδιος , να θέτει διαρκώς το θέμα της αντιμετώπισης των ανεπιτήρητων βοδιών στην οεριοχή που κινούνται ευρύτερα από Αλέξανδρο Πλατύστομα Καρυά Λαζαράτα και όπου αλλού .
  Είναι το σημαντικότερο ένδων της Λευκάδος θέμα με βάση την θεσμική νομιμότητα κράτους και αυτοδιοίκησης.
  Αποκλεισμένοι παραγωγικά -ότι προσπάθεια γίνεται- γεωργικά μια ολάκερη περιοχή μπορεί και ευρύτερη σύμφωνα με πσλιό χάρτη αναφοράς.
  Οι μαρτυρίες κστοίκων πολλές-οι οραγματιοτητες καταστροφής των καλλιεργειών απτές , τα συρματοπλέγματα φύλαξης καλλιεργειών γκρεμισμένα, μόνιμη οργή -δικαιολογημένη- απέναντι στις θεσμικότητες , εμπόδιο σε αυτοκίνητα , απροθυμία γεωργικής απασχόλησης και όποιας παραγωγής.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.