Ο δημοσιογράφος Νίκος Ελευθερόγλου στον Prisma 91,6: Τα κρίσιμα μέτωπα που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση μπροστά της είναι ο Κορωνοϊός και τα ΕλληνοΤουρκικά


Την Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 12 στον prisma 91.6 και ”Στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ο Νίκος Ελευθερόγλου. Ο κ. Ελευθερόγλου είναι έμπειρος επιτυχημένος δημοσιογράφος, .Διευθυντής της εφημερίδας ”Παρασκήνιο” . Ο κ. Ελευθερόγλου έχει αρθρογραφήσει και συνεργαστεί με πλήθος ΜΜΕ για πολλά χρόνια, κυρίως στο έντυπο τύπο.
Διετέλεσε επί σειρά ετών Διευθυντής Σύνταξης της εφημερίδας “Δημοκρατία” όπως επίσης Διευθυντής και δημιουργός της ιστοσελίδας www. newsbreak.gr. Συνομιλήσαμε μαζί του αναλυτικά για την πολιτική συγκυρία, την πανδημία αλλά και τα εθνικά θέματα.

” Τα κρίσιμα μέτωπα που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση μπροστά της είναι ο Κορωνοϊός και τα ΕλληνοΤουρκικά..”

” ..Η εικόνα με τα κρούσματα είναι άσχημη , δεν περιμένει κανείς αν μας ρώταγε στις αρχές του καλοκαιριού αυτή την εικόνα με τα κρούσματα βάση και όσων τόνιζαν οι επιδημιολόγοι..”

” Τώρα στα εθνικά θέματα και στα ζητήματα με την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Αίγυπτο και Ιταλία χρειάζεται μια κοινή εθνική γραμμή και στρατηγική ώστε να σταλεί και στην Τουρκία ένα σαφές μήνυμα…”

” Η κυβέρνηση έχει φτιάξει ένα πλάνο για την πανδημία σύμφωνα και με τις υποδείξεις των ειδικών . Η κατάσταση όμως στην Ελλάδα δεν είναι ξέχωρη από ότι συμβαίνει στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο…” ”Έχουμε δυστυχώς μια αυξανόμενη τάση με τα κρούσματα πανευρωπαϊκά και παγκόσμια…”

” Η κυβέρνηση θα εστιάσει τις προσπάθειες στην τήρηση των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί..”. ” Οι πληροφορίες λένε ότι θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι μέχρι να φτάσουμε στο εμβόλιο..” ” Η Τουρκία κλιμακώνει και έχουμε ανάλογες και σωστές αντιδράσεις από την Ελλάδα , άλλωστε και στην κρίση του Έβρου αλλά και στην πρώτη φάση της πανδημίας και την κρίση του Κορονοϊού η Ελλάδα πέτυχε συγκεκριμένες νίκες..” ” Ο Ερντογαν και η Τουρκία σήμερα είναι ένας κακός και δύσκολος γείτονας..”

About Ομάδα Σύνταξης 27537 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.