Οι νέοι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες και Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφερειακής Αρχής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Οι νέοι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες και Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφερειακής Αρχής

Ενισχύεται με νέα πρόσωπα και με αναβάθμιση αρμοδιοτήτων η Περιφερειακή Αρχή Ιονίων Νήσων.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του Νόμου 4674/2020 (ΦΕΚ A 53 – 11.03.2020), η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, ανακοίνωσε τα νέα πρόσωπα και τις αντίστοιχες αρμοδιότητες τους, που θα εμπλουτίσουν την Περιφερειακή Αρχή.

  • Μοθωναίου Αικατερίνη, Περιφερειακή Σύμβουλος της παράταξης “Ιόνιο Δυνατά – Κάθε νησί ψηλά” ορίζεται ως Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και θεμάτων Πολιτισμού. Σήμερα κατέχει τη θέση της Εντεταλμένης Συμβούλου στους ίδιους τομείς.
  • Μηλιώτης Νικόλαος, Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης “Ιόνιος Συμμαχία”, πρώην Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου ορίζεται ως Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας.
  • Σπανός Δημήτριος, Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης “Επτανησιακή Πρωτοβουλία” ορίζεται ως Εντεταλμένος Σύμβουλος με αρμοδιότητα την Διασυνδεσιμότητα και Επικοινωνία των Ιονίων Νήσων, αρμοδιότητα την οποία έως σήμερα κατείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας Ανδρέας Κτενάς.

“Η Περιφερειακή Αρχή εμπλουτίζεται αριθμητικά και ποιοτικά με πρόσωπα έμπειρα αλλά και νεώτερα στη διαχείριση θεμάτων της Αυτοδιοίκησης και προερχόμενα από ένα ευρύ φάσμα των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η ομαδικότητα και πολυσυλλεκτικότητα αποτελούν αξία και πρακτική της Περιφερειακής Αρχής προς όφελος της κοινωνίας και της ανάπτυξης των νησιών μας” δηλώνει η Περιφερειάρχης.

About Ομάδα Σύνταξης 28423 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.