Χαρδαλιάς: Τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν στο ακέραιοΟ Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση της Δευτέρας, τόνισε ότι ο ελληνικός λαός απέδειξε την ξεχωριστή αποφασιστικότητα, πειθαρχία και υψηλό αίσθημα ευθύνης του.

«Οι Ελληνες μπορούμε ενωμένοι να καταφέρουμε πολλά» τόνισε σχολιάζοντας την ανταπόκριση του λαού στα έκτακτα μέτρα. Υπενθυμίζω ότι τα περιοριστικά μέτρα εξακολουθούν να ισχύουν στο ακέραιο έως και τις 27 Απριλίου» τόνισε και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση προετοιμάζεται με σχέδιο και μέθοδο για τη σταδιακή άρση των μέτρων. Βήμα-βήμα, με σταθερές κινήσεις. Υπομονή ώστε να κερδίσουμε αυτή τη μάχη οριστικά, τίποτα δεν έχει κριθεί, χρειάζεται εγρήγορση και επιφυλακή».Ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε ότι έχει ξεκινήσει η συζήτηση για τη σταδιακή άρση των μέτρων στη χώρα μας όπως και στην ΕΕ, αλλά όπως υπογράμμισε η όποια άρση θα ξεκινήσει όταν κριθεί ότι δεν υπάρχουν οι λόγοι που τα επέβαλαν.

«Κάναμε ένα βήμα μπροστά, ο ελληνικός λαός τήρησε τα μέτρα και τις μέρες του Πάσχα. (…) Θα θυμόμαστε το Πάσχα ως ένα εξαιρετικό παράδειγμα συλλογικής υπευθυνότητας (…) Οι Έλληνες μπορούμε ενωμένοι να καταφέρουμε πολλά. Όταν υπάρχει ατομική και συλλογική ευθύνη δεν χρειάζεται Αστυνομία».

Όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς οι παραβάτες ήταν λίγοι αλλά επανέλαβε ότι τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν στο ακέραιο έως και τις 27 Απριλίου καθώς όπως τόνισε, ο κίνδυνος δεν έχει παρέλθει.

Παράλληλα, ανακοίνωσε την παράταση της ισχύος των περιορισμών για τη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης μέχρι τις 27 Απριλίου ως εξής: Δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις τις καθημερινές από τις 2 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

 

About Ομάδα Σύνταξης 28382 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

 1. Η πολιτική προστασίας των πολιτών, επιβάλει την πτώση της τιμής των καυσίμων Βενζίνης, πετρελαίου, αερίου να πέσει δραματικά έως αρνητική τιμή, μια και η τιμή του σργού πετρελαίου σήμερα έπεσε στα μείον 37 δολλάρισ ( ‘ – 37 $ USD )το Βαρέλι.
  Οι τιμές δτσ super market θα πρέπει νσ υποχωρήσουν δραματικά. Δεδομένης και της μεγάλης αύξησης επίσημσ που έγινε στις πωλήσεις των super marketμέσα στην Πανδημία.
  Ίδωμεν , περιμένουμε να αντιδράσουν οι τιμές προς τα κάτω ισχυρά.

 2. Η τιμή του συμπυκνωμένου τοματοπολτου γιατί ανέβηκε μέσα στην κρίση στα super market ??
  Οι τιμές χρειωδών γενικά μέσα στην απαγόρευση του κορονοιού γιατί ανέβηκαν?? Ή γιατί αυξήθηκε ο Τζίρος δυνατά όπως λένε τα ίδια τα super market ??
  Μα το Φορντικό μοντέλοωλέει να πέφτουν οι τιμές λόγω ανόδου του τζίρου . Γιατί αυξάνει το συνολικό κέρδος απ την αύξηση του τζίρου, λόγω μείωσης του ποσοστού κέρδους.
  Εδώ στην Ελλάδα τι ισχύει ??
  Κάποιο μετάφορντικό μοντέλο??
  Τα φορτηγά πάντως εφοδιασμού των super markets λειτουργούν κανονικά.
  Περίεργες καταστάσεις συνολικής προστασίας των πολιτών , πέρα απ τον περιορισμό των συγχρωτισμών και μετακινήσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.