Μάρκος Νικητάκης: “Παραλάβαμε μια ωρολογιακή βόμβα στο θέμα των αποριμμάτων. Βρείτε αλλού να κάνετε αυτά που θέλετε..”


Στην τοποθέτησή του για το θέμα της ΜΟΠΑΚ ο αντιδήμαρχος Μάρκος Nικητάκης ανέφερε ότι μέχρι ενός σημείου θα πρέπει να χρησιμοποιούμε το μικρόφωνο του δημοτικού συμβουλίου για κάποιους λόγους.

Μάλιστα απευθυνόμενος στο σώμα, επανέλαβε για άλλη μία φορά ότι τους όρους της δημοπράτησης βάζει το υπουργείο.

Σε ποιους απευθύνεστε;, ανέφερε, ενώ δημιουργήθηκε μία μικροένταση με τον κύριο Γλήγορη, με τον κύριο Νικητάκη να τον ρωτάει αν έχει πρόβλημα και τον κύριο Γλήγορη να επιστρέφει το ερώτημα.

Μάλιστα ο αντιδήμαρχος  εξήγησε ότι όταν έρχεται είναι ενταγμένο έργο, με υποέργα και συγκεκριμένα ποσά, κάποια στιγμή έρχεται το Υπουργείο και αλλάζει κάποια πράγματα, δεν φταίμε εμείς για αυτό.

Βρείτε αλλά για να μας κατηγορήσετε, αλλά για όνομα του Θεού παραλάβαμε μία ωρολογιακή βόμβα πέντε χρόνια δεν κάνουμε τίποτε άλλο για αυτό το θέμα έλεος.. Βρείτε αλλού να κάνετε αυτά που θέλετε να κάνετε.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21429 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.