Θύμα κλοπής στο γηπέδο Σφακιωτών ο ποδοσφαιριστής Κώστας Μαντούσης- Η έκκληση του…


Θέματα ασφάλειας θέτει στα αποδυτήρια ο ποδοσφαιριστής Κώστας Μαντούσης ο οποίος και έχασε τα προσωπικά του αντικείμενα στο γήπεδο Σφακιωτών.

Πρώτη φορά στα 15 χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο μου συνέβη να κλέψουν προσωπικά μου αντικείμενα μέσα από τα αποδυτήρια. Ίσως θα έπρεπε οι αρμόδιοι να είναι πιο οργανωμένοι στα θέματα ασφαλείας στον χώρο των γηπέδων όπως το να κλειδώνουν τα αποδυτήρια και την κεντρική πόρτα του γηπέδου την ώρα που είμαστε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θα επιμείνω όμως στο θέμα της ασφάλειας αν και θα έπρεπε αλλά στο ότι ανάμεσα στα προσωπικά μου αντικείμενα ήταν και ένα συναισθηματικής αξίας. αν ΚΑΠΟΙΟΣ γνωρίζει κάτι ή βρει το πορτοφόλι μου που είχε μέσα ένα χρηματικό ποσό το οποίο δεν με ενδιαφέρει αν και δεν ήταν μικρό, είχε επίσης ταυτότητα και δίπλωμα και την βέρα του γάμου μου την οποία θα ήμουν ευγνώμων αν με ενημέρωνε ή την επέστρεφε.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23809 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Μα ο αθλητισμός είναι χώρος άμιλλας ιδεώδους – έστω και τσακωμάρας οπαδών και παραγόντων για νάχει και λίγο πάθος- αλλά όχι κλοπών των ατομικών χρειωδών των ποδοσφαιριστών.
    Ο πολιτισμικός πήχυς παραπήγε ψηλά το άλμα επί κοντώ ως άθλημα να καλλιεργηθεί εκεί κάτω.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.