Μάρκος Νικητάκης: “Αισθάνομαι πολύ όμορφα που συμμετείχα μαζί σας.”


Στην αποχαιρετιστήρια αναφορά το δήμαρχος Λευκάδας Μάρκος Νικητάκης, ανέφερε ότι έκλεισε ένας κύκλος, τελείωσε ένα ταξίδι, το πλοίο προφανώς θα ξεκινήσει ένα νέο.

Σήμερα δεν κάνουμε κηδεία, αυτό που θέλω να πω όμως ότι αυτό το δημοτικό συμβούλιο πραγματικά έχει επίπεδο και χαίρομαι που συμμετείχα σε αυτό είτε από αυτή τη θέση είτε από την προηγούμενη.

Χαίρομαι επίσης γιατί υπήρχε συναινετικότητα, βοηθηθήκαμε από όλες τις παρατάξεις και θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους συναδέλφους.

Δεν πρέπει να ξεχάσω να ευχαριστήσω δημοσίως τους υπαλλήλους του δήμου οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτό για να ανταποκριθούν στο έργο τους, γιατί για να μπορούμε εμείς να αποφασίζουμε σήμερα κάποιοι πίσω δουλεύουν πολύ σκληρά.

Εμφανώς συγκινημένος ο δήμαρχος Λευκάδας ανέφερε ότι αν από αυτή τη θέση ή την προηγούμενη από τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν, δημιούργησε πρόβλημα σε κάποιον ζητάει συγνώμη, αισθάνομαι πολύ όμορφα που συμμετείχα μαζί σας, γνώρισα σημαντικούς ανθρώπους, τους γνώρισα σε εύκολες και δύσκολες στιγμές και αυτό είναι μία παρακαταθήκη για το μέλλον.

About Ομάδα Σύνταξης 28512 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Αρνητικότητες και θετικότητα
  -Το σκουπιδικό επιδεινώθηκε.
  -Οι υπόνομοι πσραδίδοντας τώρα την αρχή, φέτος το καλοκσίρι μύριζαν περισοτερο από άλλη φορά.
  -Η κυκλοφοριακή αταξία επιδεινώθηκε , από διπλοπαρκάρισμα πέθανε άνθρωπος μέσα στα κοντινά όρια του Δήμου σας.
  -Αποχετεύσεις και βιολογικοί καθαρισμοί δεν προχώρεσαν ούτε έγινε αρχή των.
  -Τα χορτάρια των δρόμων δεξιά αριστερά δεν περιορίσθηκαν.
  -Οι Δρόμοι δεν βελτιώθηκαν ασφαλτικά.
  Γιατα ορια της επιτυχούς ή όχι διαχείρησης πρέπει να λαμβάνεται υπ όψιν ότι ήσαστε παραταξιακά ομοουσίως με το κυβερνητικό σχήμα 2015-2019 και έπρεπε να αποσπάσετε περισσότερα ( ακόμα και σε όρους παλαιοπολιτικής).Διότι τι άλλο από παλαιοπολιτική ήταν η πρακτική της παραίτησης δημάρχου γισ να πολιτευτεί βουλευτικά??
  -Και να μην ξεχάσουμε και το ασβέστωμα των πεζοδρομίων σε ολο το φάσμα των χωριών του Δήμου σε πεχοδρόμια και λιθιές ή τείχους όπου απαιτούνταν.
  Επ αυτού δεν είχατε καμμία υπηρεσία ενεργή ώστε αυτοκίνητο του δήμου να γυρνάει με υπαλλήλους περιοδικά με πρόγραμμα και νσ ασβεστώνει.
  Επί ημερών σας Δημοτική άνοιξη δεν υπήρξε.Ούτε έγινε το σιωπηρό υποδομικό έργο αο το οποίονθα υπήρχαν σαφείς πσραστατικότητες.
  Μένει ώς θετικό ( χωρίς συμβατή συνδετικότητα όμως) των λαικών συνελεύσεων ανά χωριό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.