Καταχειροκροτήθηκε στην Ζάκυνθο ο Ορφέας


Μία ξεχωριστή μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 στην Ζάκυνθο στο Θέατρο Σαρακινάδου.

Πρόκειται για μία ακόμη «μουσική ένωση» της Λευκάδας και της Ζακύνθου, την τρίτη κατά σειρά, στο πλαίσιο της δράσης «Γέφυρες Πολιτισμού», που ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτη. Μια συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας και της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου με σκοπό μέσω συναυλιών να δημιουργηθεί μια μουσική συνύπαρξη μεταξύ των δύο νησιών.

Ο σκοπός επετεύχθη και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία! Έτσι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακηνάδου υποδέχτηκε την Μαντολινάτα του «Ορφέα» Λευκάδας και μαζί ταξίδεψαν το κοινό με όμορφες μελωδίες. Η εμφάνιση της Μαντολινάτας του «Ορφέα» άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα, όπου ακούστηκαν και έργα των Λευκαδίων συνθετών Δ. Γράψα και  Γ. Μεσσήνη.

Με την λήξη του προγράμματος το κοινό του Θεάτρου, όρθιο, σε μια αυθόρμητη κίνηση, χειροκροτούσε ασταμάτητα κάτι ιδιαίτερα τιμητικό και συγκινητικό για την ορχήστρα μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ορφέα» ευχαριστεί την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου καθώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαρακηνάδου για την αρίστη συνεργασία και φιλοξενία με την ευχή οι «Γέφυρες Πολιτισμού» να συνεχιστούν με νέες μουσικές εκδηλώσεις .

Η επόμενη συναυλία της Μαντολινάτας του «Ορφέα», είναι στις 07/08/2019, στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας, με τον τραγουδοποιό Ορφέα Περίδη.

Το Δ.Σ

 

About Ομάδα Σύνταξης 26796 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.