Ζέτα Κατωπόδη στον Prisma 91,6:”Καλώ τον κόσμο να προσέλθει μαζικά στις κάλπες, παραμερίζοντας τις όποιες πικρίες και να στηρίξουν ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία γιατί μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή.


Στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 μίλησε η υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ζέτα Κατωπόδη.

Με αφορμή την εκλογή της στο περιφερειακό συμβούλιο με την υποψηφιότητα της Ρένας Δούρου, απάντησε ότι η ίδια ως άνθρωπος κρύβει πολλές εκπλήξεις και πάντα της αρέσει ναι είναι μέσα σε όλα, προσφέροντας στα κοινά.

“Η υποψηφιότητα μου με την Ρένα Δούρου ήταν εμπειρία ζωής και προέκυψε μέσα από την εκτίμηση που τρέφω τόσο για την ίδια αλλά και το σπουδαίο έργο που έχει υλοποιήσει, αλλά και για την αγάπη μου για προσφορά και σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα με τίμησαν 5486 άτομα και με κατέταξαν στην πέμπτη θέση του κεντρικού τομέα.”

Αναφορικά με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να είναι υποψήφια βουλευτής στη Λευκάδα την γέμισε συναισθήματα χαρά και ευθύνης, λέγοντας ότι αυτή η αναφορά δεν έκλεισε, η χαρά ήταν μεγάλη για την τιμή που μου έκανε ο δημοκρατικός και προοδευτικός χώρος και ευθύνη ώστε να γίνει πράξη η αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας για τη Λευκάδα για μένα πάντα σε Πρώτο Πλάνο.

Μάλιστα κάλεσε τον κόσμο να προσέλθει μαζικά στις κάλπες, παραμερίζοντας τις όποιες πικρίες και να στηρίξουν ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία γιατί μπορούν να κάνουν την ανατροπή.

Επικαλούμενη το σύνθημα της περιφέρειας ” αθόρυβα και δυνατά”, όλα αυτά τα χρόνια η Ζέτα Κατωπόδη επισκέπτεται τη Λευκάδα, χωριό χωριό, πόρτα-πόρτα κάνοντας λόγο για μοναδικές εμπειρίες και ανάμεικτα συναισθήματα.

“Το κύριο παράπονο των κατοίκων είναι η εγκατάλειψη και το ότι οι πολιτικοί τους θυμούνται κατά τέσσερα χρόνια, αλλά και ο φόβος για τυχόν πισωγύρισμα στα παλιά.

Όλοι αυτοί ζητούν τα αυτονόητα, μία κουβέντα, λίγη σημασία, έναν άνθρωπο να ακούσει τα προβλήματά τους που αφορούν την καθημερινότητα, οπως να υπάρχει ένας γιατρός, ένα μεταφορικό μέσο, μία αλλαγή λάμπας, το κλείσιμο μιας λακούβας, δρόμους, να έχουν νερό, ιστορίες και εικόνες όσοι με ξέρουν αρνούμαι να καταγραφούν στο φακό και να αναρτήσω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να αλιεύσω ψήφους.”

Η Λευκάδα είναι ένας όμορφος τόπος με πολλές προοπτικές, δεν χρειάζεται να σηκώσω το δάχτυλο και να δείξω συγκεκριμένα προβλήματα αυτή τη στιγμή, φέρνοντας όμως για παράδειγμα τους Μύλους στον Αη Γιάννη έκανε λόγο για μία υπέροχη παραλία στη Λευκάδα που θα μπορούσε να έχει γίνει ένα έργο τέχνης προσελκύοντας κόσμο, επίσης το ίδιο και στην Αμμόγλωσσα, πρόσβασης σε διάφορα μέρη, είναι από τα ζητήματα που θα μπορούσαν να λυθούν και να προσελκύουν ακόμα περισσότερο τόσο τον κόσμο όσο και τον θαυμασμό τους, γιατί οι παραλίες και τα καταγάλανα νερά είναι κάτι το αδιαμφισβήτητο, όλοι μιλούν για τις ομορφιές του τόπου μας.

Αναφορικά με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι υπάρχει ομαδικότητα, δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ ποτέ με κόσμο χωρίς να υπάρχει ένα καλό κλίμα, γιατί όλοι έχουμε τον ίδιο σκοπό και αυτό θέλω να πιστεύω ότι θα φέρει το θεμιτό αποτέλεσμα.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23184 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Έχετε εκπονήσει απ τημ Κουμουνδούρου και Πειραιώς Γωνία το δόγμα ότι:η ήττα στις εκλογές και η παρουσία του σύριζα ώς αντιπολίτευση αποτελεί το στοιχείο της θεσμικής ιδεολογικής κοινωνικής τακτότηταςωστην πολιτική ιστορία της χώρας και στην συγκυρία της επερχόμενης κοινωνικής αναγκαιότητας για απλή λογική. Και έχετε εξαπολύσει και τα γνωστά κανάλια δημοσιογραφικής διανομής ( canalization) γισ να το πουλάνε και να το διασπείρουν.
  Επαλλήλως προπαγανδίζεται ότι συτό θα επιτευχθεί μέσω της κυριαρχίας σας στην κεντροαριστερά.Και εδώ δεν καταλαβαίνετε ότι δεν γίνεται να πολεμάτε λυσσασμένα την κεντροαριστερά και κεντροδεξιά ( δηλαδή την μεσσαία τάξη ) και χρόνια και σαν κυβέρνηση ιδιαίτερα και να νομίζετε ότι θα θεσμοποιηθεί ο σύριζα στον κορμό του πολιτικού φάσματος που συγκροτεί τον μεσσαίο χώρο.
  Η βιασύνη για θεσμικοποίηση του σύριζα στην κοινωνική βάση του πολιτικού συστήματος.
  Αντιστρέφετε τους Μαρξιστικούς όρους που σαν γαλούχησαν χρόνια.
  Το πολιτικό στοιχείο το θεωρείται ώς υποδομή κάνοντας το κοινωνικό στοιχείο υπερδομή.
  Ο πολιτικός και ο ιδεολογικός αριβισμός σε πολλά μποφώρ.
  Μόνο που η κατάρευσηεος συστήματος δεν είναι παρά ο βαθμός αντιφασεών του.
  Στον μεταπολιτευτικό κοινοβουλευτισμό οι Έλληνες μάθανε να πίνουν ούζα με μεζέ ώς μεσαία τάξη.Και ο σύριζα συνεχίζει να θέλει να του σερβίρει τσίπουρα σκέτα. Όπως είχατε μάθει ώς κουλτούρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.