ΕΟΤ και Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ενημερώνουν Έλληνες και επισκέπτες


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΕΟΤ και Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ενημερώνουν έλληνες και επισκέπτες

Λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, σε όλο τον κόσμο, η Ελληνική κυβέρνηση έχει λάβει μια σειρά άμεσων μέτρων για να αντιμετωπίσει την εξάπλωση του covid-19 και ενημερώνει τους έλληνες αλλά και τους επισκέπτες για τα ισχύοντα στη χώρα μας.

 

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ενισχύει την προσπάθεια ενημέρωσης του κοινού που καταβάλει ο ΕΟΤ και προωθεί προς ενημέρωση το έκτακτο ενημερωτικό σημείωμα του Γενικού Γραμματέα ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη, που είναι στα Ελληνικά και τα Αγγλικά

ΕΛΛΗΝΙΚΑ:
Ο ΕΟΤ παρέχει πληροφόρηση από την πρώτη μέρα για τα μέτρα που λαμβάνονται για τον κορωνοϊό από την Ελληνική Κυβέρνηση και αφορούν τον τουρισμό, τους επισκέπτες μας και την κατάσταση στην χώρα.

Μπείτε στην ειδική ενότητα του visitgreece.gr και ενημερωθείτε αναλυτικά για οτιδήποτε νεότερο.

ΑΓΓΛΙΚΑ:
From the very first day, the Greek National Tourism Organization (GNTO) provides information on the measures taken for the coronavirus outbreak by the Greek Government. Info related to tourism, our visitors and the situation in our country.

You can visit the special section in visitgreece.gr and get informed for any updates.

 

Επισκεφθείτε την Ελλάδα από το Σπίτι | Πρωτοβουλία του ΕΟΤ για όσο διαρκούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό COVID-19. #ΠΙΝ #Λευκάδα #Τουρισμός #VisitGreece #ΕλλάδαΑπόΤοΣπίτι #VisitGreeceFomHome #ΜένουμεΣπίτι #StaySafe #KeepDreaming #GreeceAlwaysInSeason

 

About Ομάδα Σύνταξης 28456 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.