Δήλωση Σωτήρη Σκιαδαρέση για το εκλογικό αποτέλεσμα


Δήλωση του Προέδρου του Επιμελητήριου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση Σωτήρη:

 

Ο Έλληνας πολίτης αποφάσισε για το ποιος θα αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης του τόπου. Η χώρα μας έχει νέα κυβέρνηση.

Προσωπικά θέλω να ευχηθώ στον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και στην νέα κυβέρνηση καλή επιτυχία και δύναμη για το τόσο δύσκολο και συνάμα υπεύθυνο έργο που αναλαμβάνει.

Εκπροσωπώντας την επιχειρηματική κοινότητα της Λευκάδας,  εκφράζω την δυνατή επιθυμία  για εφαρμογή από τη νέα ηγεσία του προγράμματος και κυρίως των μέτρων που θα λάβει για την έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη της επιχειρηματικότητας που τόσα έχει περάσει τα τελευταία χρόνια.

Αναμένουμε πλέον την εφαρμογή στοχευμένων πολιτικών οι οποίες θα δώσουν την απαιτούμενη ώθηση ανάπτυξης στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες με την σειρά τους θα βοηθήσουν στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Η μείωση της φορολογίας και των εισφορών, η πάταξη του παραεμπορίου, η ενίσχυση της ασφάλειας, πρέπει να είναι στα πρώτα μέτρα αυτής της κυβέρνησης.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας θα σταθεί αρωγός σε κάθε θετική προσπάθεια της νέας κυβέρνησης, όπως ακριβώς κάναμε και με όλες τις προηγούμενες,  που θα έχει ως στόχο την στήριξη και την  ενίσχυση της επιχειρηματικότητας σε όλους τους τομείς. Ευελπιστούμε σε όλες εκείνες τις τομές και συνεργασίες που θα δώσουν οξυγόνο στις επιχειρήσεις μας και θα τονώσουν την παραγωγικότητα.

Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ ξεχωριστά καλή και εποικοδομητική θητεία στον επανεκλεγέντα Βουλευτή Λευκάδας κ. Καββαδά  και στον νέο Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, όπου υπάγονται τα Επιμελητήρια, κ. Γεωργιάδη, ο οποίος κατάγεται από τη Λευκάδα.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22603 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.