Πρόεδρος ΝΟΔΕ Άρτας Δημήτρης Σκανδάλης στον Prisma 91,6: “Οι δυνατότητες του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι δεδομένες και όσοι τις αμφισβητούν θα το δούν στην πράξη.”


Για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Άρτας Δημήτρης Σκανδάλης.

Αναφορικά με την οριακή επικράτηση του Συριζα στο νομό Αρταίων ανέφερε ότι δεν ήταν αναμενόμενο για τους ίδιους, καθώς σημειολογικά θα ήθελαν ο νόμος να γίνει μπλε, “για να πανηγυρίσουμε για ένα λόγο επιπλέον, όχι ότι δεν έχουμε λόγο να έχουμε χαρά με την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.”

Οι δυνατότητες του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι δεδομένες και όσοι τις αμφισβητούν θα τις δουν στην πράξη.

Σύμφωνα με τον κύριο Σκανδάλη σε αυτές εκλογές υπέστη ένα πλήγμα ο λαϊκισμός, καθώς ήταν ένα κύμα που σάρωσε όλες τις χώρες που είχαν κρίση από την Αμερική και συνολικότερα όλο το Δυτικό κόσμο.

Ο λαϊκισμός σάρωσε και στην Ελλάδα καθώς ήταν από τις πρώτες χώρες που πλήρωσαν αυτό το τίμημα της κρίσης, βέβαια οι άλλες χώρες κατάφεραν να τον αποβάλουν, σιγά-σιγά όμως στην Ελλάδα.

Το δεύτερο πλήγμα θα υποστούν όταν δουν τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης Μητσοτάκη, καθώς κάποιοι θα καταλάβουν ότι ο Μητσοτάκης δεν είναι ο Μπαμπούλας, όπως τον αποκαλούσαν, ο κάκος που θα έρθει να τους πάρει τις δουλειές, θα μας κλείσει τα σπίτια κτλ, καθώς από τα πρώτα βήματα βλέπουμε εργατικούς ανθρώπους που γνωρίζουν τι κάνουν.

Σύμφωνα με τον ίδιον τα πρώτα δείγματα της κυβέρνησης θα δούμε πάρα πολύ σύντομα, καθώς ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν ζήτησε περίοδο χάριτος το έχει πει εδώ και πολλά χρόνια, από την στιγμή που ανέλαβε καθώς προετοιμάζεται για την διακυβέρνηση της χώρας εδώ και πολλά χρόνια, είναι ο άνθρωπος που κοιτάζει την επόμενη μέρα, δεν είναι μαθητευόμενος μάγος όπως ο απερχόμενος πρωθυπουργός, ούτε οι ιδέες του είναι ασυνάρτητες, κάτι που πρέσβευε ο κύριος Βαρουφάκης ο οποίος δυστυχώς μπήκε στη Βουλή.

“Απευθυνθήκαμε σε ένα κόσμο της λογική, καθώς πολλοί από όσους μας ψήφισαν δεν ανήκουν στη δική μας ιδεολογία, κράτησαν τις αξίες και τις αρχές τους και εμπιστεύτηκαν ένα κόμμα το οποίο έλεγε την αλήθεια.”

Τα πρώτα δείγματα της διακυβέρνησης θα είναι η μείωση της φορολογίας, οι επενδύσεις, το ξεκίνημα της Ελληνικής οικονομίας, το οποίο είναι ένα ελατήριο στο οποίο επάνω έχει στρογγυλοκάτσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, καιρός είναι αυτό να εκτονωθεί, να βγουν οι δημιουργικές δυνάμεις προς τα έξω και σιγά σιγά θα γίνουν όλα.

Πρώτα όμως πρέπει να γίνει η έκρηξη της εικόνα, να δημιουργηθεί πλούτος και αυτός να διανεμηθεί δίκαια και τα βάρη να μην τα πληρώνει μόνο ο φορολογούμενος πολίτης.

Προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ βασίστηκε σε έναν δικαστικό λόγο, καθώς εγώ που είμαι τώρα 51 ετών, άκουγα τη δεκαετία του 80 τέτοια διχαστικά διλήμματα, όλα αυτά βεβαίως θα διαψευστούν, καθώς ειπώθηκαν για να συσπειρώσουν τον χώρο της αριστεράς και τα κατάφεραν, όμως όπως βλέπετε η σύνθεση της Κυβέρνησης βασίζεται σε ένα μέρος από τεχνοκράτες, ανθρώπους που γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν, καθώς έχουμε ένα Πρωθυπουργό που έχει βαθύτατη γνώση πολλών προβλημάτων και αυτό βοηθάει πάρα πολύ στο να επιβλέπει ακριβώς τι γίνεται στην κυβέρνησή του.

Έχουμε μία κυβέρνηση που έχει όρεξη για δουλειά, θα είναι συνέχεια στα υπουργεία, γιατί ο λαός περιμένει, εκτιμώντας ότι από τους πρώτους μήνες θα κινηθούμε πολύ έντονα και γρήγορα, για να επιστρέψει μία “κανονικότητα” η οποία θα ανθίσει την οικονομία, η οικονομία θα ξαναφέρει τη λογική και οι αξίες που γεννήθηκαν από τον δυτικό πολιτισμό και την Ελλάδα θα επανέλθουν και τα ξεχάσουμε κάποτε η εμφύλια κα διλήμματα .

Η πλειοψηφία του λαού διψάει από σωστή ηγεσία και αυτή την ηγεσία θα του την παρέχει η Νέα Δημοκρατία και θα την αναγνωρίσουν ακόμα και αυτοί που δεν ψήφισαν και θα πουν ότι εδώ είναι η λογική, εδώ είναι Ελλάδα.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22603 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Καλύτεροι απ τους ικανότερους οι θεσμοί.
    Αυτά πρέπει να λέει ο επικεφαλής κομματικής συλλογικότητας στην περιφέρεια που φτάνουν οι θεσμοί.
    Αυτό θέλει και ο ίδιος ο Πρόεδρος του κόμματος κος Μητσοτάκης, ο οποίος δρα στο κέντρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.