Δήλωση εκλεγμένων της Λαϊκής Συσπείρωσης για την τελετή ορκομωσίας


Δήλωση των εκλεγμένων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Βερροιώτη Βαγγέλη και Βεροιώτη Αλέξανδρου για την τελετή ορκομωσίας του δημάρχου, των δημοτικών και τοπικών συμβούλων και των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων που έγινε την Κυριακή 25 Αυγούστου.
Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι με ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ θεωρούμε ότι η διαδικασία ορκομωσίας του Δημοτικού και των τοπικών συμβουλίων δεν πρέπει να συναρτάται με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του κάθε εκλεγμένου στα αντίστοιχα όργανα αλλά να αποτελεί αμιγώς πολιτική διαδικασία που να βασίζεται στην τιμή και τη συνείδηση των εκλεγμένων.
Η θέση μας αυτή εντάσσεται στη γενικότερη αντίληψή μας υπέρ του ουσιαστικού διαχωρισμού Κράτους- Εκκλησίας.
Επιπλέον, επειδή δεν ορίζεται συγκεκριμένο τελετουργικό για την ορκομωσία καταθέσαμε στα πρακτικά την εξής δήλωση:
«σύμφωνα με την τιμή και τη συνείδηση μας, με τη συμμετοχή μας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και έξω από αυτό θα υποστηρίζουμε και θα υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα και τις ανάγκες του λαού»
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ»
Βερροιώτης Ευάγγελος
Βεροιώτης Αλέξανδρος

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25702 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.