Αναβάθμιση παρεχόμενων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ προς τους πολίτες στα Ιόνια Νησιά


Η Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για μείωση της γραφειοκρατίας και αυτοματοποίηση της υπηρεσιακής λειτουργίας, προχωρώντας στη λειτουργία ηλεκτρονικών διευθύνσεων (e – mail) και τηλεφωνικών γραμμών επαφής και εξυπηρέτησης των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κέρκυρας, Λευκάδας, Κεφαλονιάς και Ζακύνθου θα λειτουργούν ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) και τηλεφωνική γραμμή επαφής, μέσω των οποίων οι πολίτες θα εξυπηρετούνται άμεσα.

Ειδικότερα για τους χρήστες του διαδικτύου, θα είναι δυνατή η αποστολή αιτημάτων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), όπου εξειδικευμένο προσωπικό θα τα αξιολογεί και θα τα προωθεί στην αρμόδια Υπηρεσία, με σκοπό τη διεκπεραίωσή τους, κοινοποιώντας ταυτόχρονα στον αποστολέα το αποτέλεσμα της ενέργειας.

Για τους πολίτες που δεν χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, παρέχεται η δυνατότητα τηλεφωνικής επαφής, κατά τις ώρες 08.00’ – 18.00’ καθημερινά, όπου έμπειρο προσωπικό θα τους κατευθύνει ανάλογα με το θέμα που τους απασχολεί ή θα τους παρέχει γενικές πληροφορίες που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις (e-mail) και οι τηλεφωνικές γραμμές επαφής ανά Διεύθυνση Αστυνομίας παρουσιάζονται στον ακόλουθο πίνακα.

Υπηρεσία Email Τηλέφωνα
Διεύθυνση Αστυνομίας Κέρκυρας adkerkyras@astynomia.gr 26610 – 33186, 29120
Διεύθυνση Αστυνομίας Λευκάδας adlefkadas@astynomia.gr 26450 – 22100
Διεύθυνση Αστυνομίας Κεφαλληνίας adkefallinias@astynomia.gr 26710 – 27820
Διεύθυνση Αστυνομίας Ζακύνθου ad.zakynthou@astynomia.gr 26950 – 24450
About Ομάδα Σύνταξης 27593 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.