Βασίλης Κατωπόδης * Στόχος και σκοπός της παράταξης μας ή προσφορά για το καλό του δήμου μας.


Ανάγκα και Θεοί πείθονται κάπως έτσι θα είναι το νέο σκηνικό μετά τις εκλογές όπου οι νεοεκλεγέντες θα αναγκαστούν να συνεργαστούν στην επελθούσα Δημοτική αρχή ελέω απλής αναλογικής.

Η επιλογή των Δημοτικών συμβούλων λοιπόν είναι εξίσου σημαντική με αυτήν του δημάρχου,αφού εκ των πραγμάτων στο νεοεκλεγέν Δημοτικό Συμβουλίο θα υπάρξουν συνεργασίες σε ένα νέο δημοτικό τοπίο όπου τον πρώτο λόγο επί των αποφάσεων θα έχει το Δημοτικό Συμβούλιο δηλαδή ο Λευκαδίτης δημότης κι οχι ο Δήμαρχος .

Οι επικείμενες συνεργασίες θα πρέπει να είναι βασισμένες πάνω στα προγράμματα των συνδυασμών κι οχι σε κάτω απο το τραπέζι συναλλαγές και υποσχέσεις με ανταλάγματα καρέκλες αντιδημάρχων,γιαυτό έχει ιδιαίτερη αξία η επιλογή δυναμικών συμβούλων με ισχυρή προσωπικότητα που θα έχουν το σθένος να αντισταθούν σε σειρήνες έαν και όποτε προκύψουν.

Εμείς στην Δημοτική κίνηση ”ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ πιστεύουμε οτι αυτή η επιλογή θα πρέπει να έχει ως βασικό κριτήριο τον χαρακτήρα και την ευρύτερη αποδοχή ενός εκάστου υποψηφίου σε ‘ολους τους συνδυασμούς.

Θέλω να πιστεύω οτι ο σκοπός και στόχος όλων ημών των υποψηφίων, δημάρχων και συμβούλων είναι η προσφορά προς την κοινωνία και το καλό της Λευκάδας μας παρά τις ιδεολογικές αφετηρίες καθ ενός.

Από την πολύχρονη εμπειρία μου στην κοινωνία της Λευκάδας,την εως τώρα συνεργασία μου με τον νυν Δήμαρχο Κωνσταντίνο Δρακονταειδή και τους υποψήφιους συμβούλους της Δημοτικής κίνησης ”ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ μπορώ να διαβεβαιώσω,για τον συνδυασμό μας, οτι σκοπός και στόχος όλων μας είναι η προσφορά για το καλό του Δήμου μας. Οψόμεθα λοιπόν και ελπίζουμε στην σωστή κρίση των Λευκαδίων δημοτών για την επιλογή των δημοτικών συμβούλων που θα είναι χρηστικοί, θα προσφέρουν στην κοινωνία και δεν θα αναλώνονται σε κακαρίσματα υπέρ πολιτικών κομμάτων και πολιτικών προσώπων της κεντρικής πολιτικής σκηνής,διότι το κεντρικό νόημα της απλής αναλογικής είναι τα κόμματα να μείνουν εκτός των Δημοτικών δρώμενων και διεργασίων.
με εκτίμηση
Βασίλης Κατωπόδης
υποψήφιος δημ. σύμβουλος παράταξης ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΆΔΑ

About Ομάδα Σύνταξης 27930 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.