Συνεργός στο περιβαλλοντικό έγκλημα η Περιφερειάρχης Ιονίων.


Συνεργός στο περιβαλλοντικό έγκλημα η Περιφερειάρχης Ιονίων.

28/04/2020

Το επισημάναμε σε χθεσινή (27/4) ανακοίνωσή μας σχετικά με το αντιπεριβαλλοντικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη, και είχαμε απόλυτο δίκιο: Η μόνη που γνώριζε για την αλλαγή στον τρόπο διαχείρισης στερεών αποβλήτων στο Ιόνιο, η μόνη που, μαζί με την κυβέρνηση, έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της τους 11 Δημάρχους και μαζί μ’ αυτούς όλους τους πολίτες του Ιονίου, η μόνη συνεργός στο έγκλημα, ήταν η Περιφερειάρχης κ. Κράτσα –Τσαγκαροπούλου!

Η οποία ήδη εξυμνεί, μιλώντας στα ΜΜΕ, την σημασία του μέτρου αυτού!

Πιστό όργανο της κυβερνητικής πολιτικής, πιστός σύμμαχος των “επενδυτών” στην διαχείριση των στερεών αποβλήτων. Αδιάφορη για τις γενικευμένες αντιδράσεις Δημάρχων, Δημοτικών Συμβουλίων και ΠΕΔ-ΙΝ.

Η παράταξη μας η ΑΝΑΣΑ ζήτησε ήδη με επιστολή της προς τον Πρόεδρο του Π.Σ. την άμεση συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου προκειμένου να λάβει θέση (επισυνάπτουμε την επιστολή).

Όσο για τους βουλευτές της ΝΔ στα νησιά μας, εντάξει δεν τους ρώτησαν, τους αγνόησαν, αυτό είναι φανερό. Τώρα, όμως, που έμαθαν και γνωρίζουν, ποια είναι η θέση τους για το νομοσχέδιο αλλά και ιδιαίτερα το άρθρο 93;

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ

ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά

About Ομάδα Σύνταξης 28550 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.