Συνεχίζει ο Νίκος Χατζής στον Οδυσσέα Νυδριού


Δελτίο Τύπου

Ο ΕΑΣ Οδυσσέας Νυδριού γνωστοποιεί την επέκταση συνεργασίας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τον επιθετικό και περυσινό πρώτο σκόρερ της ομάδας, Νίκο Χατζή.

Νίκο ευχόμαστε υγεία, καλή σεζόν και πολλά γκολ!

Εκ του ΔΣ του ΕΑΣ Οδυσσέα Νυδριού

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22945 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Ο Οδυσσέας Νυδριού θέλει ενίσχυση σε παίχτες. Οι ποιό οικονομικά δυνατοί στο Νυδρί να βάλουν το χέριβστην τσέπη και μα ενισχύσουν το ταμείο της ομάδος, να πάρει παίχτες παιχτρόνια μπαλοδόρους γατόνια.
  Το ρόστερ της ομάδας του Νυδριού θέλει ενίσχυση. Κσι χαφ θέλει και αμυντικό και φορ επιθετικό στον άξονα.
  Ο Οδυσσέας υστερεί στον άξονα και να περνάει μπαλιές στον κενό χώρο.
  Σκάουτερ η ομάδα έχει??
  Και το δυναμωτικό των παιχτών θα πρέπει νάναι πορτοκαλάδα απ τα πορτοκάλια τα εξαίρετα του Νυδριού, αν έχει μείνει κάποιο περιβόλι.
  Να ενισχυθεί η ομάδα να προχωρήσει πρός τα μεγάλα ποδοσφαιρικά οραματά της και το πεπρωμένο της.Δεν μπορείβτο Νυδρί -ονομαστό τουριστικό θέρετρο στην Μεσόγειο για όποιον ξέρει- να μην εκπροσωπείται ικανά από έναν δυνατό αθλητικό σύλλογο. Ακόμακαι σύλλογο κωπηλασίας έπρεπε να έχει.
  Σημείωση: το νερό για την πορτοκαλάδα για τους αθλητές νά είναι απ τις Ρονιές απ τα Σταυρωτά που ήταν εξαίρετης ποιότητας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.