Συνεχίζει με επιτυχία το επιμορφωτικό πρόγραμμα: «Εισαγωγή στη Ψυχολογία, στην Συμβουλευτική και στην Προπονητική Ζωής»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζεται με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Εισαγωγή στη Ψυχολογία, στην Συμβουλευτική και στην Προπονητική Ζωής» του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με την Κοινωφελή ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου Λευκάδας.

Το Σάββατο 16 Μαρτίου  πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας η έκτη κατά σειρά επιμορφωτική συνάντηση με εισηγητή  τον Δρ. Τσίρο Χαράλαμπο και θέμα «Γνωρίζοντας τον Εαυτό μου και τον Άλλο» .

Η επόμενη συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 13 Απριλίου 2019 με θέμα, «Εισαγωγή NLP – Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό »  με  εισηγήτρια την κα Σάλμοντ Ελευθερία.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21328 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.