Συνάντηση Θεόδωρου Χαλικιά με εκπροσώπους του Ιόνιου Πανεπιστημίου.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 13-02-2019 ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λευκάδας κ. Θεόδωρος Χαλικιάς πραγματοποίησε στο γραφείο του συνάντηση με τον Πρύτανη του Ιόνιου Πανεπιστημίου κ. Χρυσικόπουλος Βασίλειο,  τον Κοσμήτορα της Σχολής Οικονομικών Επιστημών κ. Βαϊόπουλο Βάιο, τον Πρόεδρο του Τμήματος Περιφερειακής Ανάπτυξης Σχολής Οικονομικών Επιστημών κ. Μυλωνά Φοίβο-Απόστολο και την κα. Αντωνοπούλου-Μπούρα Νέλλη από το Γραφείο του  Πρύτανη.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του Ιόνιου Πανεπιστημίου και συγκεκριμένα το μείζον ζήτημα της στέγασης όπου αναμένεται τα τεύχη δημοπράτησης για το έργο της ανακατασκευής του Κέντρου Νεότητας το οποίο και έχει παραχωρηθεί από το Ελληνικό Δημόσιο στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε, επίσης, και για τις νέες εγκαταστάσεις του Τμήματος (Βιβλιοθήκη, Φοιτητική Λέσχη κλπ) καθώς και για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι φοιτητές της Λευκάδας στην διαμονή τους.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την ήδη υπάρχουσα συνεργασία μεταξύ της Π.Ε. Λευκάδας και του Ιόνιου Πανεπιστημίου ενώ ενημερώθηκε αναλυτικά για την λειτουργία του νέου Τμήματος Περιφερειακής Ανάπτυξης, για την έναρξη το φθινόπωρο των προγραμμάτων σπουδών διετούς φοίτησης και για την στελέχωση σε εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26176 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.