Συναγερμός στο νοσοκομείο Πρέβεζας – Γιατρός το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού


Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο της Πρέβεζας καθώς θετικός βρέθηκε στον κορονοϊό γιατρός του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός επέστρεψε στα καθήκοντα του στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα, μετά την επιστροφή του από το εξωτερικό.

Ξεκινά άμεσα η ιχνηλάτηση του κρούσματος εντός και εκτός νοσοκομείου, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο ενώ υπάρχει μεγάλη ανησυχία καθως ήρθε σε επαφή με προσωπικό του νοσοκομείου καθώς και με ασθενείς.

About Ομάδα Σύνταξης 28461 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Το ίδιο πλακατζίδικο “” επιστημονικό της μούφας”” περιοδικό που το 2015 έγραφε για κοινό πείραμα ΗΠΑ ΚΙΝΑΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ για την παραγωγή ιού από σύνθεση νυχτερίδας και ζώων , το ίδιο περιοδικό τον Μάρτη του 2020 έγραψε ότι ο κορονο’ι’ός δεν κατασκευάσθη σε εργαστήρια .Δηλαδή ο κορονο’ι’ός ήρθε από εξωγή’ι’νους.
  Και αυτά τα σοοδεδειγμένα “” έγκυρα επιστημονικά “” περιοδικά τα διαβάζουν οι γιατροί ώς περιοδικά της επιστημονικής πρωτοπορείας !!
  Εξηγείται γιατί ο κορονο’ι’ός ήρθε απ τους εξωγή’ι’νους και λογικά η επιστήμη ( αυτή των “”έγκυρων επιστημονικών ανακοινώσεων” ένειψε σχολαστικά τας χείρας της ( σαν την τηλεοπτική διαφήμιση προτροπή ) και άφησε το ιατρικό θέμα να το λύσουν οι πολίτες και η πολιτική δια των κυβερνήσεων.
  Και τα κοινωνικά ιατρικά και τσεπικώς παντελονιασμένα επιστημονικά ρετιρέ ξαπλώσανε στις ταράτσες ( αυτών των ρετιρέ ) και απιλαμβάνουν το κύρος τους.Το οποίο κύρος των κοινωνικών ( ιατρικών επιστημονικών )ρετιρέ το πληρώνουν οι άλλοι όροφοι των πολυκατοικιών.
  Τι ρετιρέ θα ήταν ??
  Να προσέξουν αυτά τα “” άποδεδειγμένα έγκυρα επιστημονικά κοινωνικά ρετιρέ”” μην χάσουν τα γραμματά τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.