Συμμετοχή της Νέας Χορωδίας Λευκάδας σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ3


ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ  ΟΜΙΛΟΣ           

     ΝΕΑ  ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ                                         Λευκάδα  04-10-2020

                      1964                                                    

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Μουσικοχορευτικός Όμιλος «Νέα Χορωδία Λευκάδας» συμμετείχε με το χορευτικό τμήμα του στα τηλεοπτικά γυρίσματα της εκπομπής της ΕΤ3 με τίτλο «Κάθε τόπος και τραγούδι», σε σχετικό αφιέρωμα για τη Λευκάδα το οποίο ξεκίνησε με το συγκρότημά μας το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 στην περιοχή «Κάστρο» της πόλης της Λευκάδας.

Την εκπομπή «Κάθε τόπος και τραγούδι, η οποία προβάλλεται κάθε Κυριακή από την ΕΤ3, παρουσιάζει ο καταξιωμένος δημοσιογράφος-ερευνητής λαϊκής παράδοσης Γιώργης Μελίκης.

Πρόκειται για εκπομπή πολιτιστικού περιεχομένου της οποίας βασικός στόχος είναι η ανάδειξη του επιχώριου και αυθεντικού συνάμα θεάματος με τις πολλές και ενδιαφέρουσες εμφανίσεις του τοπικού λαϊκού ανθρώπου. Ο χορός αποτελεί βασικό και βαθύ παραγωγικό πολιτιστικό στοιχείο.

Το Δ.Σ. εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον δημοσιογράφο Γιώργη Μελίκη και σε όλους τους συντελεστές της τηλεοπτικής εκπομπής, στους χορευτές και τις χορεύτριές μας που ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά και εκπροσώπησαν επάξια τον τόπο μας, στην χοροδιδάσκαλό μας Πένυ Τσερέ που ηγήθηκε του χορευτικού καθώς και στον Λευκαδίτη χοροδιδάσκαλο Γιάννη Γαντζία ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα και συντόνισε με επιτυχία το όλο εγχείρημα της παραμονής του τηλεοπτικού συνεργείου στη Λευκάδα.

 

Από το Δ.Σ.

About Παναγιώτης Κουνιάκης 372 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.