Συγκινεί ο 85χρονος ΑΕΚτσής που έγινε viral: «Βλέπω το γήπεδο και βάζω τα κλάματα»


Συγκινητική ήταν εξομολόγηση που έκανε ο 85χρονος φίλος της ΑΕΚ, ο οποίος εν μέσω καραντίνας πήγε για να δει τα έργα στο υπό κατασκευή γήπεδο της Ενωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά του επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ καθώς σε έλεγχο της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε την απαιτούμενη βεβαίωση. Ο παππούς, που αμέσως έγινε viral, μίλησε για την αγνή αγάπη του για την ομάδα αλλά και για την ενέργεια της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη, που θα καλύψουν το ποσό του προστίμου, ενώ θα του δωρίσουν και το πρώτο διαρκείας για την Αγιά Σοφιά.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Live Sport» αναφέρθηκε στις ρίζες του και στην αγάπη που τρέφει για την ΑΕΚ: «Γεννήθηκα στην Κωνσταντινούπολη και η ΑΕΚ ήταν η πρώτη μου αγάπη. Αυτή την ομάδα μάθαμε στην Πόλη! Θυμάμαι τον εαυτό μου συνέχεια μέσα στο γήπεδο. Είτε με τον αδερφό μου, είτε με τα παιδιά μου. Στο σπίτι μου έχω πολλά αντικείμενα της ΑΕΚ. Όλα από την μπουτίκ που υπήρχε στην Καππαδοκίας» και πρόσθεσε: «Στο γήπεδο όταν πήγαινα έπαιρνα και τα παιδιά μου. Πριν από κάποια χρόνια είχα πάρει και τον μεγάλο μου εγγονό με την κόρη μου. Δεν είχαν αρχίσει ακόμα τα έργα».

Για το γήπεδο της ΑΕΚ και για το πώς αισθάνεται όταν βλέπει τα έργα, είπε: «Εγώ έζησα το παλιό γήπεδο και θέλω να προλάβω και το καινούργιο. Είμαι και μεγάλος σε ηλικία πια! Μια φορά κατάφερα και είδα κλεφτά και πως είναι μέσα. Μου σηκώθηκε η τρίχα! Κάθε φορά που πηγαίνω στη Νέα Φιλαδέλφεια και το βλέπω βάζω τα κλάματα. Αυτό είναι το σπίτι μας και λίγοι μπορούν να καταλάβουν πως είναι να μην έχεις σπίτι».

Αναφορικά με την πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη και της ΠΑΕ ΑΕΚ δήλωσε: «Δεν το περίμενα. Είμαι πολύ συγκινημένος. Βούρκωσα όταν το έμαθα και θέλω να πως ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ΑΕΚ και στον κ. Μελισσανίδη. Δεν το έκανα επίτηδες ούτε ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα. Πήγα να δω το γήπεδο γιατί αυτό κάνω δύο φορές την εβδομάδα τουλάχιστον. Αυτό με κρατάει».

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 28421 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.