Συγκέντρωση στην κεντρική αγορά για την παραλία Μύλος


Μετά την δεύτερη συνέλευση που πραγματοποιήσαμε για φέτος με σκοπό της επανοικειοποίηση της παραλίας Μύλος, αποτιμήσαμε την κατάσταση και αποφασίσαμε να καλέσουμε σε συγκέντρωση αύριο Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 8:30μμ, στη κεντρική πλατεία της αγοράς της Λευκάδας.

Θέλουμε κατ’ αυτό τον τρόπο να κάνουμε ξανά ορατό, με τους δικούς μας όρους, το ζήτημα των δημοσίων χωρών της Λευκάδας. Τόσο με αφορμή το ζήτημα της καταπάτησης του Μύλου και τα όσα απίστευτα διαδραματίζονται στο Πόρτο Κατσίκι όσο και για την συνολικότερη κατάσταση του δημοσίου χαρακτήρα του νησιού που έχει πιάσει πάτο.

Συγκεκριμένα για το ζήτημα της καταπάτησης του Μύλου, θέλουμε να γίνει ξεκάθαρο ότι δεν θα ανεχτούμε τίποτα λιγότερο από την απελευθέρωση της παραλίας, γεγονός που συμπυκνώνεται στην απαίτηση απέναντι στο νέο επικείμενο δημοτικό συμβούλιο να πράξει το αυτονόητο και να μην ξαναμισθώσει την παραλία για ομπρελο-ξαπλώστρες.

Καλούμε όλους εμάς που θέλουμε κομμάτι-κομμάτι να πάρουμε το νησί πίσω από τους καταπατητές του, να στηρίξουμε αύριο βράδυ τη συγκέντρωση στην αγορά της Λευκάδας.

Ανοικτή Συνέλευση Κατοίκων Αγίου Νικήτα

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25561 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.