Συγχαρητήρια στην πρώτη μαθήτρια πτυχίου οργάνου, που πρόκειται να δοθεί σε σπουδαστή του «Ορφέα» Πόπη Τυπάλδου


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 στον Ιερό Ναό του Παντοκράτορα, το πτυχιακό ρεσιτάλ κιθάρας της Πόπης Τυπάλδου, μαθήτριας της Γ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου και σπουδάστρια του τμήματος εκμάθησης μουσικών οργάνων του Μουσικοφιλολογικού ομίλου Λευκάδας “Ορφεύς 1937”, στην τάξη της Μαρίας Γιαννικοπούλου.

Το πρόγραμμά της περιλάμβανε έργα συνθετών του καθαριστικού ρεπερτορίου, όπως Kellner, Bach, Sor, Villa-Lobos, Brouwer, Tansman. Στην όμορφη και κατανυκτική ατμόσφαιρα του Ναού και με πλήθος κόσμου να παρακολουθεί, η Πόπη απέδωσε με αρτιότητα το απαιτητικό πρόγραμμα των πτυχιακών της εξετάσεων, που θα εκτελεστεί σε ένα μήνα στο Ελληνικό Ωδείο, με το οποίο συνεργάζεται το σωματείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πόπη Τυπάλδου είναι η πρώτη μαθήτρια πτυχίου οργάνου, που πρόκειται να δοθεί σε σπουδαστή του «Ορφέα».
Το ΔΣ εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες στις Άννα και Μυρτώ Σταύρου για την παραχώρηση του Ναού, συγχαίρει την Πόπη Τυπάλδου για την πορεία της και της εύχεται καλή επιτυχία στις εξετάσεις της.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25684 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.