Συγχαρητήρια στην πρώτη μαθήτρια πτυχίου οργάνου, που πρόκειται να δοθεί σε σπουδαστή του «Ορφέα» Πόπη Τυπάλδου


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 στον Ιερό Ναό του Παντοκράτορα, το πτυχιακό ρεσιτάλ κιθάρας της Πόπης Τυπάλδου, μαθήτριας της Γ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου και σπουδάστρια του τμήματος εκμάθησης μουσικών οργάνων του Μουσικοφιλολογικού ομίλου Λευκάδας “Ορφεύς 1937”, στην τάξη της Μαρίας Γιαννικοπούλου.

Το πρόγραμμά της περιλάμβανε έργα συνθετών του καθαριστικού ρεπερτορίου, όπως Kellner, Bach, Sor, Villa-Lobos, Brouwer, Tansman. Στην όμορφη και κατανυκτική ατμόσφαιρα του Ναού και με πλήθος κόσμου να παρακολουθεί, η Πόπη απέδωσε με αρτιότητα το απαιτητικό πρόγραμμα των πτυχιακών της εξετάσεων, που θα εκτελεστεί σε ένα μήνα στο Ελληνικό Ωδείο, με το οποίο συνεργάζεται το σωματείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πόπη Τυπάλδου είναι η πρώτη μαθήτρια πτυχίου οργάνου, που πρόκειται να δοθεί σε σπουδαστή του «Ορφέα».
Το ΔΣ εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες στις Άννα και Μυρτώ Σταύρου για την παραχώρηση του Ναού, συγχαίρει την Πόπη Τυπάλδου για την πορεία της και της εύχεται καλή επιτυχία στις εξετάσεις της.

 

About Ομάδα Σύνταξης 27940 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.