Στη γιορτή της ΕΠΣ Πειραιά για τη συμπλήρωση 90 ετών από την ίδρυσή της ο Θ.Κάρτσακλας


Τη συμπλήρωση 90 ετών από την ίδρυσή της γιόρτασε η ΕΠΣ Πειραιά σε εκδήλωση που έγινε τη Δευτέρα 9/3 στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Θωμάς Κάρτσακλας, και της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Παπαχρήστος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γ. Γκιρτζίκης ο οποίος τίμησε τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Σ. Θεοδωρίδη σε μία από τις κορυφαίες στιγμές της βραδιάς. Εκτός του πρόεδρου της ΕΠΟ, από την ομοσπονδία έδωσαν το παρών ο β΄ αντιπρόεδρος Β. Μαζαράκης και το μέλος του ΔΣ Μ. Τζανόπουλος ο οποίος βράβευσε τον επίσης αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, Τ. Αγραφιώτη.

Από πρόεδρους Ενώσεων στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Μ. Παλάσκας (ΕΠΣ Καρδίτσας) ο οποίος βράβευσε το σωματείο της Αίγινας και ξεχώρισε με τον συγκινητικό λόγο που απηύθυνε προς ένα οικείο ακροατήριο που τον χειροκρότησε, ο Θ. Μπουτζιώλης (ΕΠΣ Τρικάλων),ο Τ. Παπαχρήστος (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας) και ο Θ. Κάρτσακλας (ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας).

Την εκδήλωση έκλεισε ο γενικός γραμματέας της Ένωσης, Γιάννης Σπάθας.

Εκπροσωπήθηκαν ο υφυπουργός Αθλητισμού και η ΕΠΣ Αθήνας, ενώ υπήρξαν και παρουσίες βουλευτών.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΠΣ Πειραιά μαζί με την ΕΠΣ Αθήνας και την ΕΠΣ Μακεδονίας ήταν οι τρεις Ενώσεις που στο μεσοπόλεμο ίδρυσαν την ΕΠΟ.

ΠΗΓΗ

About Ομάδα Σύνταξης 27539 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.