Σειρά επαφών Θοδωρή Σολδάτου με γνώμονα την επιδίωξη συναινέσεων και συνεργασιών.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο νέος εκλογικός νόμος για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχει ως βασικό του γνώρισμα την επιδίωξη συναινέσεων και συνεργασιών.

Με βάση το γεγονός ότι ο συνδυασμός μας προκρίθηκε στη 2η Κυριακή πρώτος στην κατάταξη και με σημαντική πλειοψηφία, προχωρώ από σήμερα στην επιδίωξη σειράς επαφών και επικοινωνίας με τους επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων.

Ζητούμενο είναι η αποσαφήνιση και η αποτύπωση των κοινών τόπων και επιδιώξεων με βάση τους προγραμματικούς μας στόχους και επομένως τη θεμελίωση ενός κλίματος συνεργασίας, που αποτελεί βασική παράμετρο διαχείρισης των δημοτικών μας πραγμάτων, κατά την επόμενη δημοτική περίοδο.

 

Με εκτίμηση

 

Θοδωρής Σολδάτος

 

 

About Ομάδα Σύνταξης 28492 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

 1. Το συντηρητικό σε σοβαρούς όρους συγκρότημα της Νέας Δημοκρατίας στην Λευκάδα -Σολδάτο να καταδείξει την αναγκαιότητα της στροφής πρός την μεσαία τάξη ώς αρμονικό απόηχο του γενικού αποτελέσματος στην χώρα.
  Θα συγκεντρώσει έτσι τα συντηρητικότερα και λρός το κέντρο τμήματα των άλλων συνδυασμών ( Δρακονταειδή, Λιβιτσάνου ) και μαζί το μέγιστο τμήμα του Δίαυλου-συνδυασμός Γληγόρη.
  Το ποσοστό Σολδάτου στην Λευκάδα δεν αντιστοιχεί στην δυναμική του ιδεολογικού φορέα της Νέας Δημοκρατίσς στην Ελλάδα.Δηλαδή ο συνδυασμός Σολδάτου στην Λευκάδα θεωρήθηκε στα δεξιά του κέντρου της μεσαίας τάξης.Για τούτο και αυτό το υποδεέστερο ποσοσο από μια γενική τάση υπέρ της Νέας Δημοκρατίας στους Δήμους Πανελαδικά.
  Η μεσαία κεντρώα τάξη εμφανίστηκε εμφατικά στις πσρούσες ευρωεκλογές για να αποκαταστήσει την διασαλευθείσα απ τους τυχοδιωκτικούς κυβερνητικούς ιδεολογισμούς τάξιν.
  Η εμφατική εμφανισή της θάχει χρονική διάρκεια πολιτικού χρόνου. Δηλσδή μεθοδεύει 8ετία Δημοτική για όποιον κστανοήσει.

 2. Ο πολιτικός χώρος της Νέας Δημοκρατίας-Σολδάτου έχει τους ανθρώπους ώς ιδεολογικό θίνκ Τάνκ για να κατανοήσουν την ολοένα αναγκαία κεντρώα στροφή .
  Συγκεντρώνει 3 πρώην βουλευτές και έναν εν ενεργεία βουλευτή και πρώην σιρετό Νομάρχη και μειοψηφούσα Δημοτική αντιπολίτευση και άρα βρίσκεται στην καλύτερη συγχρονία αξιολογήσεως της συγκυρίας και των κοινωνικών αναγκαιοτήτων της.
  Τυχούσα αποτυχία του συγκροτήματος Σολδάτου θα σποτελεί απομάκρυνση σε ιδεολογικές συντηρητικτερες απιχρώσεις και πολιτικάντικους προεκλογικούς μικροεπαρχιωτικούς χειρισμούς ( που κυνηγάνε τους ψήφους στα κατώγια -γύρισε όλα τα κατώ’ι”α κοινώς-).
  Οιπρώην Βουλευτές, ο νυν βουλευτής, ο πρώην Νομάρχης, ο εκπρλοσωπος της απελθούσης δημοτικής αντιπολίτευσης έχουν το κύριο πρόταγμα του επεξεργαστικού Think Tank.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.