Πρώτη επίσημη επίσκεψη κοινοπραξίας Fraport Sentel εν όψει ανάληψης διαχείρισης αεροδρομίου Ακτίου


Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8/4/2016 η πρώτη επίσκεψη υψηλόβαθμων στελεχών της κοινοπραξίας FRAPORT AG– SENTEL LTD  ενόψει της ανάληψης της διαχείρισης του Αεροδρομίου του Ακτίου.

Tην επίσκεψη συντόνισε το Επιμελητήριο Λευκάδας, ενώ την  αντιπροσωπεία της κοινοπραξίας υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας, Σωτήρης Σκιαδαρέσης, ο & omicron;ποίος και τους συνόδευσε στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Πρέβεζας και εν συνεχεία στο Δήμο Βόνιτσας, όπου υπάγεται και το αεροδρόμιου Ακτίου.

Η κοινοπραξία Fraport – Sentel  εκπροσωπήθηκε με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της γερμανικής εταιρείας Fraport AG, κο Dr Stefan Schulte, τον Διευθυντή του Τομέα Εξαγορών και Επενδύσεων, κo Alexander Zi nell, την κα Κ. Μεγαλομίδου της ίδιας εταιρείας, και τον Διευθυντή του Τμήματος Ανάπτυξης του Ομίλου Κοπελούζος,  κ. Κ. Παπακωνσταντίνου. Στις συναντήσεις παραβρέθηκε και η επίτιμη  πρόξενος τη&sigma f; Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Ηγουμενίτσα, κα Kerstin Lohr.

Η Λευκάδα  εκπροσωπήθηκε, εκτός του Προέδρου του Επιμελητηρίου, Σωτήρη Σκιαδαρέση, από τον Αντιδήμαρχο, Θανάση Περδικάρη, καθώς και το σύμβουλο του Επιμελητηρίου σε θέματα τουρισμoύ, Γιάννη Μιχαηλίδη.

Και οι δύο συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε ένα άριστο κλίμα, όπου όλοι οι φορείς κατέθεσαν τις απόψεις τους και οι εκπρόσωποι της κοινοπραξίας ενημέρωσαν για τα σχέδια και τις θέσεις τους σχετικά με την επόμενη μέρα στο αεροδρόμιο Ακτίου.  Πέρα από τη μεγάλη διεθνή εμπειρία που διαθέτει η εταιρεία στη διαχείριση αεροδρομίων ήταν εμφανές ότι στόχος της κοινοπραξίας είναι η αμοιβαία συνεργασία με την τοπική κοινωνία.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε τόσο στην ανάπτυξη των αεροπορικών συνδέσεων που έχουν επιτευχθεί όσο και στη δυναμική που παρουσιάζει το αεροδρόμιο Ακτίου παραθέτοντας κάποια σύντομα στοιχεία σε συνεργασία με το Δήμο Βόνιτσας.

Για τη Δ.Ε.
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

About Ομάδα Σύνταξης 28417 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.