Πρέβεζα: Νέο περιστατικό βανδαλισμού σε σχολείο


 Ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό βανδαλισμού το οποίο συνοδεύτηκε μάλιστα από απόπειρα εμπρησμού συνέβη τις προηγούμενες ημέρες σε σχολείο της Πρέβεζας. Συγκεκριμένα στην κουζίνα του 7ου Δημοτικού Σχολείου στο Ψαθάκι βρέθηκε μισό καμένο μπουκάλι από οινόπνευμα το οποίο μάλιστα είχε τοποθετηθεί πάνω σε θρανίο που υπήρχε στον ίδιο χώρο.

Παρότι εικάζεται ότι έγιναν προσπάθειες να σβήσει η φωτιά αφού στον χώρο βρέθηκαν νερά ,κάποια μικροαντικείμενα κάηκαν από τις φλόγες. Οι άγνωστοι όμως δεν αρκέστηκαν στην καταστροφή που προκάλεσαν αφού φεύγοντας άφησαν ανοιχτές όλες τις εξωτερικές βρύσες του σχολείου.

Οι δράστες αφαίρεσαν τρόφιμα από την κουζίνα και κάποια υλικά κατασκευών, ενώ από την έρευνα που διενεργήθηκε από τις αρμόδιες αρχές προέκυψε ότι έκαναν πιθανότατα χρήση γαντιών για να μην αφήσουν αποτυπώματα.

Η διεύθυνση του σχολείου ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές και υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστων, ενώ διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Το φαινόμενο των βανδαλισμών στα σχολεία του Δήμου έχει ενταθεί το τελευταίο διάστημα ωστόσο αυτή την φορά το περιστατικό κρίνεται ακόμη πιο σοβαρό αφού οι δράστες έδειξαν αποφασισμένοι να προκαλέσουν σημαντικές ζημιές μέσω της απόπειρας εμπρησμού.

ΠΗΓΗ

About Ομάδα Σύνταξης 27877 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.