Πολύ καλά στην υγεία τους ή οικογένεια Σέρβων. Σε επταήμερη καραντίνα στο ξενοδοχείο αναφοράς στην Λευκάδα…


Coronavirus virus outbreak and coronaviruses influenza background as dangerous flu strain cases as a pandemic medical health risk concept with disease cells as a 3D render (Coronavirus virus outbreak and coronaviruses influenza background as dangerous
Στο ξενοδοχείο αναφοράς στην Λευκάδα μεταφέρεται η οικογένεια των Σέρβων η οποία είχε διαγνωστεί με covid-19.
 Η οικογένεια είχε μεταφερθεί από την Λευκάδα, όπου ήταν ελλιμενισμένο το σκάφος τους στο ΠΓΝ Ιωαννίνων.
Η κατάσταση της υγείας των μελών της οικογένειας δεν εμπνέει ανησυχία, είναι πολύ καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με πληροφορίες και σήμερα πήραν εξιτήριο και αναμένεται μεταφερθούν στο ξενοδοχείο «καραντίνας» στην Λευκάδα.
Εκει θα παραμείνουν σε καραντίνα επτά ημερών και στην συνέχεια θα μπορέσουν να συνεχίσουν τις διακοπές τους.
About Ομάδα Σύνταξης 28428 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

  1. Για ξαναδειτε ποσο αμεσα πανε σε σπιτια αναξιοπαθουντων αμα κληθουν..Για ξαναδειτε το…

  2. Οι πολίτες και άνθρωποι που λαμβάνουν έστω ελάχιστα μέτρα αυτοπροστασίας για να προστατέψουν και τους άλλους, είναι ώς συνήθως οι συντηρητικοί άνθρωποι , που δεν είναι προοδευτικοί κατά τις νόρμες κάθε εποχής, και που μπορεί και εφ όσον υπάρχει μια χρονιά ή μια εποχή ανωτέρα βία να κάνουν κράτει στις επιθυμίες των, στα θέλω των, ας κάνουν και ποιό συγκρατημένες διακοπές -παρά μεσοπέλαγα να αρμενίζουν- και ας εκτεθούν και σε λιγώτερο αν είναι αναγκαίο εκάστοτε κοινωνικές επαφές , ας μην πάνε σε πανηγύρια , και γενικά ας φυλαχτούν οι ίδιοι και να φυλάξουν και τους άλλους. Αυτοί είναι οι συντηρητικοί που δεν ήταν ποτέ της μόδας , ήταν ντεμοντέ, δεν έχουν τατουάζ, δεν είναι αξούργοι, δεν είναι σκαφάτοι με φουσκωτά, δεν μπορούν να πάρουν άδεια απ την δουλειά πάνω από 2 βδομάδες, δεν φτάνουν τα χρήματα για διακοπές μεγαλύτερες, και αγωνίζονται να επιβιώσουν.
    Είναι και οι προοδευτικοί που νοικιάζουν ένα σκάφος , έχουν διπλώματα σκαφοσύνης, αρμενίζουν όπου θέλουν, είναι σούπερ μοντέρνοι με ναυτικά σκαφάτα ρούχα, δεν λογαριάζουν για κορονο’ι’ό γιατί δεν τους πιάνει αφού είναι μοντέρνοι, θαμώνες σε μαζικές συγκεντρώσεις, και οι άνθρωποι είναι μουράτοι σκαφάτοι μοντέρνοι turbo μετάκαυση.
    Και αυτούς τους περιμένει η Ελλάδα απ για να την σώσουν οικονομικά μέσω τουρισμού και να φέρουν τον πολιτισμό των Βαλκανοκαρπαθίων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.