Ομοσπονδία Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων-Διαμερισμάτων: “Λευκάδα ένας φιλόξενος προορισμός για όλους!!!”


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΕΥΚΑΔΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

 

Η Λευκάδα είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός, με σπουδαία πολιτιστική κληρονομιά, πλούσια ιστορία και αξεπέραστη φυσική ομορφιά.  Ανέκαθεν, η Λευκάδα είχε ισχυρούς δεσμούς  και καλές σχέσεις που διέπονταν από πνεύμα συνεργασίας και υποστήριξης με τις γειτονικές περιοχές.

 

Οι επιχειρηματίες Τουριστικών  καταλυμάτων , οι απασχολούμενοι με τον τουρισμό καθώς  και οι πολίτες της Λευκάδας έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια τόσο με την συμπεριφορά τους όσο και εμπράκτως ότι τιμούν και φέρονται με σεβασμό στους επισκέπτες του νησιού απ’ όπου και αν προέρχονται. Σε καμία περίπτωση δεν τίθεται θέμα απαξίωσης των επισκεπτών από γειτονικές περιοχές, όλοι οι επισκέπτες είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτοι να απολαύσουν την εμπειρία της Λευκάδας.

 

Ως Ομοσπονδία Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων-Διαμερισμάτων Ν. Λευκάδος οφείλουμε να τονίσουμε ότι ο φορέας μας επί σειρά ετών είχε και έχει άριστη συνεργασία και αλληλεγγύη με τους αντίστοιχους φορείς γειτονικών περιοχών πάντα με κοινό γνώμονα την ανάδειξη και την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος .

 

Δεν θα πρέπει οι καλές σχέσεις που έχουν σφυρηλατηθεί όλα αυτά τα χρόνια να επηρεαστούν από ένα μεμονωμένο σχόλιο που σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει ούτε τον φορέα μας, ούτε τους επιχειρηματίες των τουριστικών καταλυμάτων .

 

Η Λευκάδα ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός , όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος,  αναμένει να  καλωσορίσει τους  επισκέπτες ,απ’ όπου και εάν προέρχονται, και να τους προσφέρει  την ΄΄ Λευκαδίτικη Φιλοξενία ΄΄.

 

 

 

Για το Δ.Σ

 

Ο πρόεδρος

Διονύσιος Γαζής

About Ομάδα Σύνταξης 28428 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.