Μέσω τηλεδιάσκεψης η γενική συνέλευση του ΤΑΟΛ-Αναλυτικές οδηγίες…


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ & ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝ/ΣΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΤΑΟΛ» κάνει γνωστό στα μέλη του ότι μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού για lock down και τη λήψη έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση διασποράς του κορωνοϊού, COVID-19, το Δ.Σ. του Συν/σμού στην υπ΄αρ.170/6-11-2020 συνεδρίασή του αποφάσισε την ακύρωση της έκτακτης  Γ.Σ. στις  22-11-2020 και σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας στις 29-11-2020 με φυσική παρουσία των μελών του. Παράλληλα αποφάσισε τη σύγκλιση έκτακτης Γ.Σ. στις 22-11-2020 και σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας στις 29-11-2020 μέσω τηλεδιάσκεψης. Ακολουθεί η σχετική πρόσκληση.

ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Α.Ο.Ε.Σ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ   «ΤΑΟΛ»

Κύριοι,

            Μετά την υπ΄αρ. 170/6-11-2020 απόφαση του Δ.Σ. του Α.Ο.Ε.Σ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΤΑΟΛ», καλούμε τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την 22-11-2020 , ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π.μ.  από τα γραφεία του Συν/σμού. Η Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω των έκτακτων συνθηκών και στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί από την Πολιτεία για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19. Τα προς συζήτηση θέματα και λήψη απόφασης επ΄αυτών είναι τα παρακάτω:

1. Αποδοχή και έγκριση  προσφορών  πώλησης ακινήτων (Οινοποιείο Κάστρου και Ακαρνανίας)  και εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για την υπογραφή των αγοραπωλητηρίων συμβολαίων με σκοπό τη ρύθμιση οφειλών με ΑΤΕ Υ.Ε.Ε..

2.΄Εγκριση bussines plan  για τη ρύθμιση οφειλών με ΑΤΕ Υ.Ε.Ε.  και εξουσιοδότηση του Δ.Σ.  για την υπογραφή της σύμβασης ρύθμισης».

            Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί στις 29-11-2020 και θα συνεδριάσει με τον ίδιο τρόπο, ήτοι με τη συμμετοχή των μελών αποκλειστικά από απόσταση μέσω τηλεδιάσκεψης, χωρίς φυσική παρουσία, από τον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα ,χωρίς νέα πρόσκληση.

  Οδηγίες χρηστών για την συμμετοχή τους στην  Γ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης  TeamLink

1. Εγκαταστήστε στον υπολογιστή σας ή στο κινητό σας την εφαρμογή TeamLink που θα βρείτε εδώ: TeamLink Setup

2. Αφού την εγκαταστήσετε, τρέξτε την εφαρμογή και θα εμφανισθεί το διπλανό παράθυρο:

3. Επιλέξτε Join a meeting without an account

About Ομάδα Σύνταξης 28556 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.