Μαριάννα Καρφάκη: “Ο Γρηγόρης Γκογκάκης διαχειρίστηκε με ήθος την δύσκολη καρέκλα του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.”


Στην τοποθέτησή της η Μαριάννα Καρφάκη, συμφώνησε με το σχόλιο του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου ότι η την περασμένη πενταετία κλήθηκε το δημοτικό συμβούλιο να αντιμετωπίσει την δύσκολη οικονομική κατάσταση, ανεργία και όσα προϋπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια, δημιουργώντας μηδενική ανοχή από όλους.

Υπό αυτή την έννοια και όχι μόνο την οικονομική ήταν μία δύσκολη πενταετία. Δεν θα κρίνουμε εμείς το έργο της δημοτικής αρχής, θα το κρίνει ο κόσμος, πιο πολύ η συνέχεια και τα χρόνια που θα έρθουν, όταν είναι νωπά τα πράγματα δεν μπορείς να πεις πολλά.

Αυτή είναι η ουσία της δημοκρατίας εναλλάσσονται οι ρόλοι, θα συνεχιστούν είτε από δημοτική αρχή, είτε από αντιπολίτευση, από την κοινωνία, από την δουλειά του, εδώ είμαστε όλοι και συνεχίζουμε τον αγώνα.

Θέλω να πω στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου πώς άσκησε τα καθήκοντά του με τον καλύτερο τρόπο, πέρα από μικρολεπτομέρειες και παρακλήσεις που δημιουργούνται τη στιγμή που κάποιος θεωρεί ότι χρειάζεται πολλή ώρα για να γίνει κατανοητός και να τον ευχαριστήσω προσωπικά για το χρόνο που μου έδωσε ενδεχομένως παραπάνω από αυτόν που μου αναλογούσε.

Ήταν μία δύσκολη καρέκλα αυτή του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου που την διαχειρίστηκε με ήθος και γνώση και να ευχηθώ καλή συνέχεια σε όλους από όποιο μετερίζι μπορεί να αγωνιστεί.

About Ομάδα Σύνταξης 28484 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Αν υπήρχε συναίνεση θα υπήρχαν δείγματα ανακλασής της.
    Δεν υπήρξαν.
    Το αίτημα :””προσέλευση για την συμφωνία “” αργεί να παραστατικοποιηθεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.