Κωνσταντίνος Δρακονταειδής: “Στέλνω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου, στη Δημοτική Αρχή, τα κυβερνητικά στελέχη και όλους τους πολίτες της Zhoushan!


Με ανάρτηση του στο Facebook ο Κωνσταντίνος Δρακονταειδής που επί δημαρχίας του έγινε η αδελφοποίηση με την πόλη  Zhoushan, μετέφερε τις ευχαριστίες του  στην αδελφοποιημένη πόλη ενώ επικρότησε την ενέργεια  του Δημάρχου Χαράλαμπου Καλού να στείλει επιστολή ζητώντας την υποστήριξη του Δήμου μας σε υγειονομικό υλικό, για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού.

Επιθυμώ, μέσα από αυτές τις λίγες γραμμές, να στείλω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου, στη Δημοτική Αρχή, τα κυβερνητικά στελέχη και όλους τους πολίτες της Zhoushan!

Της αδελφής πόλης με τη Λευκάδα στη μακρινή Κίνα!

Η ενέργειά τους, να δωρίσουν 20.000 μάσκες στο Δήμο της Λευκάδας, ύστερα από το κάλεσμα του Δημάρχου Λευκάδας κ. Καλού, δείχνει το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης που τους διακρίνει, καθώς και τους ουσιαστικούς δεσμούς φιλίας που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των Δήμων μας.


Σε τέτοιες στιγμές, φαίνονται οι πραγματικοί φίλοι και το πόσο χρήσιμες, εν τέλει, αποδεικνύονται ορισμένες τουλάχιστον από τις αδελφοποιήσεις.
Θέλω επίσης να επικροτήσω, πλήρως, την ενέργεια του κ. Δημάρχου!


Με αφορμή αυτές τις πραγματικά συγκινητικές στιγμές, θα αναφέρω παρακάτω (για όσους θέλουν να δουν), μερικά στοιχεία από την αδελφή πόλη, όμορφες στιγμές από τις δυο επισκέψεις μας εκεί, καθώς και από τις αντίστοιχες επισκέψεις τους στη Λευκάδα.

 

About Ομάδα Σύνταξης 28428 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.