Ασφαλείς αγορές και Δωρεάν μεταφορικά από το «Magic Art by Alafogiorgou»!


Το «magic art» όπως κάθε χρόνο έτσι κ φέτος έχει προετοιμαστεί από νωρίς για τις πασχαλινές του δημιουργίες, που ξεχωρίζουν για την λεπτομέρεια τους.


Μέσα από μια μεγάλη συλλογή από πασχαλινές λαμπάδες, ξύλινα φαναράκια κ πολλά ιδιαίτερα δώρα που τα συνοδεύουν, μπορείτε να διαλέξετε κ να φτιάξετε το δικό σας υπέροχο πασχαλινό σετ για το βαφτιστήρι σας κ τα αγαπημένα σας πρόσωπα.


Η Παρασκευή κ η Χρυσηίδα σεβόμενες τις δύσκολες μέρες που ζούμε αναλαμβάνουν την αποστολή των πασχαλινών σας δώρων στην διεύθυνση που επιθυμείτε,  με δωρεάν τα έξοδα αποστολής έως τέλος Απριλίου.
Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας με μήνυμα σε Instagram και facebook και σε λίγες μέρες και στο νέο eShop στην διεύθυνση www.magic-art.gr.
Το «magic art» σας εύχεται Καλό & Υγιές Πάσχα με τις οικογένειες σας!

«magic art by Alagorgiorgou»

Φίλιππα Πανάγου 8, Λευκάδα

Facebook/ Instagram: Magic Art by Alafogiorgou

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25565 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.