Και τώρα… Πασχαλινή «Κατασκήνωση στην Πόλη» – Από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο κι ένα αναστάσιμο πανηγύρι!


Η «Κατασκήνωση στην Πόλη», ο νέος κατασκηνωτικός θεσμός που αγάπησαν τα παιδιά μας, διοργανώνεται από το Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεώς μας για πρώτη φορά στη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών!

Από το Σάββατο του Λαζάρου, 23 μέχρι και το Μεγάλλο Σάββατο, 30 Απριλίου 2016 και για δύο ώρες καθημερινά (12 -2 το μεσημέρι) παιδιά Δημοτικού Σχολείου, αγόρια και κορίτσια,  θα συναντιούνται καθημερινά στην «Καταφυγή» (παλιά Μητρόπολη ή πρώην Ν.Ε.Λ.Ε.) για να χαρούν την ομαδική ζωή και να γνωρίσουν τη λειτουργική παράδοση και τον λαογραφικό πλούτο της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα.

Όπως πάντα, η «Κατασκήνωση στην Πόλη» θα περιλαμβάνει παιχνίδι πολύ και προσεγμένες δραστηριότητες, με τη φροντίδα και τη βοήθεια των μεγαλύτερων παιδιών και φοιτητών, αλλά και εξορμήσεις στην πόλη της Λευκάδας και τις γύρω περιοχές.

Την Τετάρτη της Διακαινησίμου ένα αναστάσιμο πανηγύρι (Αναστάσιμος Όρθρος – Θ. Λειτουργία και στη συνέχεια, παιχνίδι και γλέντι πασχαλινό) σ’ ένα από τα εξωκλήσια μας θα συμπληρώσει την όμορφη εμπειρία!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες από το Κέντρο Νεότητας και να δηλώσουν συμμετοχή (τηλ.: 2645022415, εσ.: 23 και 6974795265)  ά μ ε σ α  λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων!

 

 

(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

 

 

About Ομάδα Σύνταξης 28413 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.