Κατερίνα Παπακωστοπούλου: ” Είμαι στην Λευκάδα και δεν φοράει κανένας μάσκα..”


Η γνωστή δημοσιογράφος του STAR Κατερίνα Παπακωστοπούλου, η οποία εξειδικεύεται στο ιατρικό ρεπορτάζ βρίσκεται διακοπές στην Λευκάδα και δυστυχώς διαπιστώνει ότι στο νησί μας δεν φοράει κάνεις προστατευτική μάσκα.

Αναφέρει στο profile της στο Facebook :

Στο παρακάτω διάγραμμα του ΕΟΔΥ φαίνεται ξεκάθαρα η αύξηση των κρουσμάτων ηλικίας 18-39 ενώ ο μέσος όρος κρουσμάτων είναι τα 41 έτη.
Ως νέα γυναίκα θα ήθελα να παρακαλέσω κι εγώ τους φίλους του fb, αυτό που λέω και στην κόρη μου. Δεν πρέπει να αρρωστήσουμε γιατί δεν ξέρουμε πως θα μας “βρει”, πως θα είναι το ανοσοποιητικό μας και πως θα αντιδράσει στον ιό. Το ότι δεν γέμισαν οι μεθ είναι παρήγορο, όμως ο κάθε νέος ασυμπτωματικός μπορεί να κολλήσει και 200 άτομα.
Είμαι στη Λευκάδα στην πόλη και δε φοράει κανείς μάσκα! Αναφέρομαι σε ανοιχτούς χώρους μεν αλλά με μεγάλο συγχρωτισμό!Πραγματικά, φοβάμαι!

About Ομάδα Σύνταξης 27460 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

9 Comments

 1. Βγήκε ο δήμαρχος στο παζάρι με μάσκα και παρακαλούσε τον κόσμο να φοράει μάσκα

 2. Αφού δεν αναφέρει η εν λόγω δημοσιογράφος ότι την κορο’ι’δεύουν αν φορέσει μάσκα πάλι καλά.
  Γιατί τους πολίτες που φοράνε μάσκα τος κοροιδεύουν ειρωνικά. Διότι η ησος αυτή φημίζεται απ τους ποιητές , τους επιστήμονες κλπ που βάζουν ψηλά τον πολιτισμικό πήχυ.
  Αλλά απ όσους κοροιδεύουν δεν αρνούνται να πάρουν τα χρηματά των ώς τουριστών.
  Αλήθεια μέσω χρημάτων ή πλαστικού χρήματος μεταδίδεται ο κορονοιός ??
  Την απάντήσή νά δώσει το εοιστημονιο δυναμικό αυτής της Νήσου.

 3. Την διαψεύδω την κυρία, γύρισα εχθές 14/8 από Λευκάδα όπου έμεινα για 5 ημέρες και έβλεπα ότι σε όλα τα καταστήματα τροφίμων και εμπόριο γενικά, ξενοδοχεία, μπαρ, καφέ, παραλιακά μπαρ, όσοι ήταν εργαζόμενοι φορούσαν κανονικά μάσκα, ακόμα και στα πλοία /καραβάκια που κάνεις βόλτα και εκεί φορούσαν μάσκα, αν εννοεί τους τουρίστες που κάνουμε βόλτα μόνο εδώ έχει δίκιο γιατί φορούσαν ελάχιστοι.
  Να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί σε αυτά που γράφουμε.

 4. I went to Sivota the other night, very busy and no-one but the waiters wearing a mask. this is mainly people on boats. Where will they travel to next?

 5. Ευχαριστούμε την δημοσιογράφο που με τα λόγια της αποδεικνύει ότι στην Λευκάδα και χωρίς μάσκα τα θύματα του υιού είναι ένα μόνο εν σχέσει με αλλού που τα θύματα είναι πολλά.Σας υπενθυμίζω ότι στην Λευκάδα τηρούνται όλους τους κανόνες για την αντιμετώπιση της επιδημίας γι’αυτό δεν έχουμε θυματα

 6. κανεις δε φοραει μασκα στη Λευκάδα Ούτε οι εργαζόμενοι στα σουβλατζίδικα,ούτε σε καφέ,ούτε σε μπαράκια. Μόνο ενας φούρνος στο πεζόδρομο,ο οποίος έχει και παγωτά.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

 7. Ψέματα είναι ψέματα λέει παντός τροπή σου υπάρχει Θεός είμαι χρόνια Λευκάδα δεν είναι αλειθηα φοράνε μασκα

 8. Ημουν και εγω στην λευκαδα και ολοι φορουσαν κανονικα μασκα,μαλλον πηγε σε αλλο νησι η συγκεκριμενη κυρια

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.