Καταγγελία Κατερίνας Καββαδά για ενοποίηση Δήμου Λευκάδας-Μεγανησίου. Επικαλείται τηλεφώνημα Χ, Καλού ο οποίος το διαψεύδει κατηγορηματικά…”


Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Μεγανησίου Kατερίνας Kαββαδά η οποία επιτιθέμενη στο Δήμαρχο Μεγανησίου Παύλο Δάγλα, είπε ότι στόχος του είναι να τραβήξει στον πάτο το Μεγανήσι για να προσαρτηθεί με τη Λευκάδα, κάτι που μπορεί να γίνει εύκολα νομοθετικά και να δημιουργηθεί αντιδημαρχία Λευκάδας.

Μάλιστα η ίδια είπε ότι θεωρεί ως υποχρέωση της να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο για ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε προ καιρού από τον δήμαρχο Λευκάδας Χαράλαμπο Καλό ο οποίος την ρώτησε αν θα δεχόταν να συνυπάρξει σε ψηφοδέλτιο με τον νυν δήμαρχο Παύλο Δάγλα.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι δεν μιλάει για το Μεγανήσι, με την ίδια να τον ρωτάει αν σκέφτονται να γίνει το Μεγανήσι αντιδημαρχία Λευκάδας.

Όπως είπε αυτό το ενδεχόμενο ήταν ένα ένστικτο δικό της το οποίο έβλεπε με βάση ορισμένες κινήσεις κάτι που επιβεβαιώθηκε με το συγκεκριμένο τηλεφώνημα.

Τώρα αν θα το καταφέρουν νομοθετικά είναι εύκολο, θα βρουν  κάποιο άλλο Δήμο σαν άλλοθι.

Ο κύριος Δάγλας έκανε λόγο για σενάρια επιστημονικής φαντασίας, με την κυρία Καββαδά να επαναλαμβάνει ότι το τηλεφώνημα του δημάρχου Λευκάδας ήταν λακωνικό: ” καλησπέρα θα δεχόσουν να συνυπάρξεις σε ψηφοδέλτιο με τον κύριο Δάγλα; Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι μιλάει για Μεγανήσι και πριν προλάβω να του πω τι λες χριστιανέ μου μου απαντάει ότι δεν μιλάει για Μεγανήσι. Πού αλλού θα μπορούσα να ερωτηθώ αν θα ήθελα να είμαι συνυποψήφια;

Δεν παράγεται έργο ως δήμαρχος Μεγανησίου, τόση ώρα ακούσαμε για τον Covid-19 πληροφορίες επαναλαμβανόμενες έχετε κλείσει ένα χρόνο στη θεία και θέλουμε να μάθουμε ποιο είναι το έργο σας..

Ερώτημα για το θέμα αυτό άφιξη είναι στο δημαρχείο Λευκάδας Χαράλαμπο Καλό ο Κωνσταντίνος Δρακονταειδής στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας.

Στην απάντηση του ο δήμαρχος Λευκάδας το διέψευσε κατηγορηματικά, κάνοντας λόγο για αστειότητες και ανυπόστατες καταστάσεις, σε καμία των περιπτώσεων και είμαι κατηγορηματικός δεν έχει τεθεί από κανέναν, ούτε από εμένα, ούτε από το υπουργείο ζήτημα ενοποίησης των δύο δήμων.

“Ενημερώθηκα και εγώ πριν από δυο-τρεις μέρες για την τοποθέτηση περί ενοποίησης των δύο δήμων, ανεξάρτητα με το ποιες είναι οι προσωπικές απόψεις του καθενός, ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Όσον αφορά τα υπόλοιπα ” μου είπες”, ” σου είπα”, δεν τα συζητώ καθόλου.”

Με μία αιχμηρή ανακοίνωση η κυρία Καββαδά απευθυνόμενη στους δημάρχους Λευκάδας και Μεγανησίου ζητά να ανακαλέσουν τους χαρακτηρισμούς » σενάρια επιστημονικής φαντασίας » σενάρια φαντασιοπληξίας» και λοιπές εκφράσεις που απέδωσαν στα λεγόμενα της στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και των δύο δήμων.

K.κ δήμαρχοι Λευκάδας και Μεγανησίου

Καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στις εκφράσεις και τους χαρακτηρισμούς των λεγόμενων από το άτομο μου θεσμικά με την ιδιότητα της δημοτικής συμβούλου Μεγανησίου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης «Ενωτική Αναγεννηση».

Είναι γνωστό σε όλους ότι σε όλη την αυτοδιοικητική μου πορεία και όχι μόνο, με διακρίνει η σοβαρότητα, η ειλικρίνεια , η καθαρότητα , η ευθύτητα, το ήθος, το περί δικαίου αίσθημα και η διαφάνεια σε όλα. Δεν εκφράζω τίποτε και σε καμία περίπτωση χωρίς να υπάρχουν στοιχεία αποδείξεις και τεκμηρίωση. Δεν έχω μάθει να κινούμαι και να ενεργώ υπόγεια, δεν έχω «καβαλήσει ποτέ το καλάμι», δεν συκοφαντώ ποτέ.

Κι αυτό γιατί σέβομαι πρώτα τον εαυτό μου και στη συνέχεια τους δημότες τους θεσμούς και γενικά την πολιτική σκηνή. Γιατί είμαι υγιές πολιτικό ον. Σας καλώ λοιπόν να ανακαλέσετε τους χαρακτηρισμούς » σενάρια επιστημονικής φαντασίας » σενάρια φαντασιοπληξίας» και λοιπές εκφράσεις που αποδώσατε στα λεγόμενα μου στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και των δύο δήμων.

Σταθείτε αντρίκια καθαρά αναλάβετε έστω για μια φορά την ευθύνη των λόγων και των πράξεών σας. όντως δεν μεθοδεύεται μελλοντική προσάρτηση του Μεγανησίου ως αντιδημαρχία στο δήμο Λευκάδας τότε κινηθείτε ανάλογα και δυναμικά να αποτρέψετε κάθε τέτοια πρόθεση…. γιατί αν δεν το γνωρίζετε το ΥΠ ΕΣ έχει αρχίσει ήδη και μελετά κάποιες συγχωνεύσεις μικρών και μη βιώσιμων δήμων…..θα ερωτηθεί φαντάζομαι και η ΚΕΔΕ ε???!!!

Σταματήστε λοιπόν τις υπόγειες διαδρομές με «συγγενικά» και κυβερνητικά» αβανταρίσματα ή και υποδείξεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα βρείτε απέναντι σας τον κόσμο του Μεγανησίου αγανακτισμένο και εμένα προσωπικά με αποδείξεις και στοιχεία . Πάψτε να υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας… εκτίθεστε….

About Ομάδα Σύνταξης 27583 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.