Η κυριακάτικη πρόβα της Νέας Χορωδίας στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας

 

Λευκάδα  24-4-2017

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Ζωντάνια, νιάτα, χορός, μουσική, ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία που επικράτησαν στην πρόβα των παιδικών χορευτικών τμημάτων του Μουσικοχορευτικού Ομίλου «Νέα Χορωδία Λευκάδας», που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 23 Απριλίου 2017, στην Κεντρική πλατεία της πόλης της Λευκάδας.

Οι μικροί χορευτές και οι μικρές χορεύτριες μας «ταξίδεψαν» σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και μας χάρισαν, μέσα από το χαμόγελο και την παιδική αθωότητά τους, στιγμές ξεγνοιασιάς, αισιοδοξίας και ελπίδας.

Ο παραδοσιακός χορός, εκτός από ψυχαγωγία και καλλιτεχνική δημιουργία, είναι και μέσο διαπαιδαγώγησης, αφού λειτουργεί ως ένας τρόπος μύησης των παιδιών στο σύστημα των συλλογικών παραστάσεων και των πολιτιστικών αξιών ενισχύοντας την ενότητα της ομάδας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα παιδιά που στελεχώνουν τα παιδικά χορευτικά τμήματα του Ομίλου μας, για τη διάθεση και αγάπη που δείχνουν στην εκμάθηση των παραδοσιακών χορών καθώς και τους γονείς τους που μας τα εμπιστεύονται και συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις δράσεις μας.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε:

– την υπεύθυνη διδασκαλίας χορών κ. Πένυ Τσερέ για το πολύτιμο έργο που προσφέρει, το πάθος που την διακρίνει και την πολλή καλή συνεργασία που έχουμε.

– τους νεαρούς ταλαντούχους μουσικούς που συμμετείχαν στην ορχήστρα και συγκεκριμένα, Κοσπεντάρη Αριστοτέλη (κλαρίνο), Κοσπεντάρη Παναγιώτη (κρουστά), Πολίτη Νεκτάριο (ακορντεόν), Δουβίτσα Μιχάλη (κλαρίνο), Πολίτη Γεώργιο (τρομπέτα) καθώς επίσης και τους παλαιότερους Καραβία Αυγουστίνο (ακορντεόν) και Ζαβιτσάνο Στέλιο (κρουστά).

– Τα Μ.Μ.Ε. που πάντα προβάλουν και καλύπτουν τις πολιτιστικές μας εκδηλώσεις.

 

 

 

Το  Δ.Σ.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20617 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.