Γιώργος Φίλιππας στον Prisma 91,6: Στόχος μας να αποκατασταθούν οι δρόμοι που οδηγούν στις δημοφιλείς παραλίες του νησιού. Παλεύουμε με την γραφειοκρατία.


Στο Ελληνικό δημόσιο υπάρχει μια αυτονομημένη διοίκηση η οποία κάνει του κεφαλιού της, υπογράμμισε μιλώντας στον Prisma 91,6 ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Φίλιππας.

“Αν αυτό το απόστημα δεν σπάσει είμαστε καταδικασμένοι ως χώρα”,  συμπλήρωσε.

Μάλιστα όπως είπε σε συναντήσεις τις οποίες έχει κατά καιρούς με το δήμαρχο έχουν διαπιστώσει και κυβερνητικοί παράγοντες το πρόβλημα και συγκεκριμένα για τον σεισμό έχουν εντοπιστεί τα προβλήματα καθώς δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις μια περιοχή σεισμόπληκτη  να πηγαίνει σε έκτακτη ανάγκη και  οι διαδικασίες να τρέχουν με αργό ρυθμό.

Κυβερνητικοί παράγοντες μάλιστα έχουν υπογραμμίσει ότι προσπαθούν να βρουν τρόπους για να αλλάξει αυτό το καθεστώς με τον κύριο Φίλιππα να ελπίζει ότι αυτό θα αντιμετωπιστεί άμεσα.

Επίσης  ανέφερε ότι έχει περάσει αρκετός χρόνος από τον σεισμό, με τις διαδικασίες να έχουν καθυστερήσει κατά πολύ με τους ίδιους να μην δηλώνουν ευχαριστημένοι για το πόσο αργούν οι διαδικασίες αποκατάστασης των ζημιών, αλλά όπως ανέφερε αυτό εντάσσεται μέσα στα πλαίσια της Ελληνικής διοίκησης.

Το ευχάριστο είναι ότι υπογράφτηκε η χρηματοδότηση για την διόρθωση του οδικού δικτύου και όπως ανέφερε και Δήμαρχος Λευκάδας στους σεισμόπληκτους στις συναντήσεις που είχαν τις προάλλες ελπίζουμε να πάμε με την  διαδικασία της πρόσκλησης περιορισμένου ενδιαφέροντος να αναλάβει και  να εγκατασταθεί στο μήνα που τρέχουμε  η εργολαβία η οποία θα μπορέσει να δώσει λύση  πρόσβαση με ασφάλεια στις  δημοφιλείς  παραλίες και μετά να γίνει η τελική αποκατάσταση.

About Ομάδα Σύνταξης 28550 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.