Γιάννης Καλλιάνος: Η κυβέρνηση δραματοποιεί τις διαπραγματεύσεις για να ψηφίσει τα επώδυνα μέτρα!


Είναι ξεκάθαρο ότι για άλλη μια φορά η επικοινωνιακή τακτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι να δραματοποιεί τις διαπραγματεύσεις  και η συνέχεια της όλης υπόθεσης είναι ότι τελικά να πούμε ναι σε όλα, ανέφερε μιλώντας στο απογεματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 ο εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Καλλιάνος.
Η κυβέρνηση για άλλη μια φορά παρουσιάζει μία δύσκολη κατάσταση, με κυβερνητικά στελέχη που μοχθούν, έχοντας δημιουργήσει  μια έκρυθμη κατάσταση γενικότερα,  αλλά στην ουσία αυτό που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι να ψηφίσει όλα τα μέτρα  και η ζωή θα συνεχιστεί ακόμα πιο δύσκολη από ότι την είχαμε φανταστεί πριν από μερικούς  μήνες.

Ο κύρος Καλλιάνος συμπλήρωσε ότι όλες οι προεκλογικές εισαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τις κόκκινες γραμμές έχουν περάσει στην άκρη και μπρος  ολοταχώς προσπάθησε εισαγωγικά να φέρει την Ελλάδα προ του γκρεμού και προ μια ζωής πολύ δύσκολης για τους κατοίκους της χώρας μας.

Ο Γιάννης  Καλλιάνος χαρακτήρισε υποκριτική  την στάση της αντιπολίτευση, ς λέγοντας ότι τόσο η Νέα  Δημοκρατία και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ψήφισαν αυτά τα μέτρα, αυτό το τρίτο μνημόνιο άρα δεν δικαιούται κανείς αυτή τη στιγμή να το παίζει αντίμνημονιακός.

Μια κυβέρνηση ευρέος πέλματος όπως τη χαρακτηρίζουν στην Ένωση Κεντρώων, πέραν της χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ που δεν έχουν ευρωπαϊκή προοπτική, σκέψη και στρατηγική,  μαζί με τα υπόλοιπα κόμματα και συνολικό αριθμό 250 βουλευτών θα πιέζαμε διαφορετικά τους δανειστές ούτως ώστε να ελαφρύνουν το πρόγραμμά μας.

Η Ένωση Κεντρώων συμφωνεί ότι ο στόχος της χώρας μέχρι το 2018 πρέπει να είναι 2.5% με 3% πλεόνασμα ωστόσο σ’ αυτό τον στόχο φτάνουμε με διαφορετικούς δρόμους.

Σύμφωνα με την Ένωση Κεντρώων πρέπει  να γίνουν σωστές προτάσεις, να υπάρξουν ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις, καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία αναπτυξιακή πρόταση . Μόνο  μέσα από μια κυβέρνηση συνεργασίας μπορούμε να πιέσουμε  τους δανειστές ώστε να ελαφρύνουν τα μέτρα, να έρθει ανάπτυξη, να έρθουν επενδυτές να χαλαρώσει το πρόγραμμα και να φτάσουμε στα ίδιο πλεόνασμα, ωστόσο το πρόγραμμα πρέπει να έχει αναπτυξιακά χαρακτηριστικά. 

About Ομάδα Σύνταξης 28382 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.