Ευχαριστήριο Οδυσσέα Νυδριού


Χιλιάδες ευχαριστώ από καρδιάς!

 

Η Λευκάδα απέδειξε ότι μπορεί να πετύχει πολλά αρκεί να είναι όλοι μαζί ενωμένοι! Ο Οδύσσεας Νυδριού ευχαριστεί από καρδιάς όσους από το υστέρημα τους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για έναν καλό σκοπό.

Χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση της Μονακό και της οικογένειας Ριμπολόβλεφ δεν μπορούσαμε να πετύχουμε τον σκοπό μας. Θερμές ευχαριστίες στον Δήμο Λευκάδαs και τους υπαλλήλους του, την αστυνομία, το ΕΚΑΒ, την πυροσβεστική και την διοίκηση του αεροδρομίου στο Άκτιο για την βοήθεια τους στην επιτυχημένη διοργάνωση ενός φιλανθρωπικού αγώνα, με τεράστια απήχηση εντός και εκτός συνόρων.

Χωρίς την συνδρομή της Cosmote TV η εικόνα δεν θα ταξίδευε εκτός του νησιού, σας ευχαριστούμε. Πολλά ευχαριστώ στους Έλληνες ποδοσφαιριστές της «Greek All Stars» και στους ξένους της «Monaco Legends» που παρά το βαρύ πρόγραμμα τους, έπαιξαν ποδόσφαιρο στην Λευκάδα για έναν μοναδικό σκοπό. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι τα έσοδα του αγώνα, που θα δοθούν όλα στον φιλανθρωπικό σύλλογο «Φάρος» Λευκάδας, είναι 10.000 ευρώ καθώς τα 2.000 εισιτήρια που τυπώθηκαν εξαντλήθηκαν 48 ώρες πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση.

Η βοήθεια της διοίκησης του «ΦΑΡΟΥ» ήταν τεράστια και ελπίζουμε να δώσουμε χαμόγελο και χαρά, σε οικογένειες του νησιού που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζονται. Το τελευταίο χειροκρότημα ανήκει σε όλους εσάς, που παρά τον άσχημο καιρό γεμίσατε ασφυκτικά το γήπεδο και δείξατε ότι η Λευκάδα ξέρει να τιμάει!

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25720 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.