Παρέμβαση Βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά για το Κτηματολόγιο.


Λευκάδα7Ιουνίου 2019

 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ BΟΥΛΕΥΤΉ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΒΒΑΔΑ

ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Παράταση τουλάχιστον 3 μηνών για την υποβολή των δηλώσεωνιδιοκτησιών στην Π.Ε. Λευκάδας ζητά με παρέμβασή του στην εταιρεία Ελληνικό Κτηματολόγιο καθώς και στο αρμόδιο υπουργείο ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς.

Ο κ. Καββαδάς εξήγησε στον αρμόδιο υπουργό τους λόγους, κυρίως γραφειοκρατικούς, που έχουν καθυστερήσει τους Λευκαδίτες στην υποβολήτων δηλώσεων των ιδιοκτησιών τους. Σημείωσε επίσης ότι λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας, ανεστάλη η λειτουργία των Πρωτοδικείων λόγω των Ευρωεκλογών και των Αυτοδιοικητικών εκλογών, με αποτέλεσμα να υπάρξουν καθυστερήσεις στους πολίτες οι οποίοι δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία συλλογής των απαραίτητων εγγράφων.Oυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα δοθεί παράταση.

Για τον  κ. Καββαδά ητρίμηνη παράταση είναι απαραίτητη,ούτως ώστε οι Λευκαδίτες να έχουν τον απαιτούμενο χρόνο να προχωρήσουν απρόσκοπτα στη δήλωση των ακινήτων τους.

About Ομάδα Σύνταξης 27889 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Οι άνθρωποι της γύγκλας του Κτηματολογίου ( γύγκλα του κακού καιρού) είναι ικανοί να χαρτογραφήσουν ακόμα και με τον νού , όπως τους βολεύει, αφού επίσημα κτηματογραφούν χωρίς τοπογραφικά.
    Και βρήκανε κάτι άμυαλα παιδαρέλια που εξαπολύσανε για να εισπράξουν τα βερεσέδια σε γή που καταλογλησανε ώς υποψρέωση των πολιτών οι μπακάληδες.
    Ο όρος αποχαρακτηρισμός ( μετα όρος μετά τον χαρακτηρισμό) καλά είναι να κυκλοφορεί με την ερμηνεία του κάθε μετά-όρου= τι σημαίνουν όλα αυτά?
    Σε λίγα χρόνια θα σχηματιστούν μεγάλες ιδιωτικές περιουσίες.
    Καλά είναι να κρατηθούν οικογενειακές σειρές χρονικά ( πρόγονοι και απόγονοι ) κατοχής μεγάλων ακινήτων περιουσιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.