Ένατο Summer Camp 2019


Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση ΔΕΠΟΚΑΛ σε συνεργασία με το Δήμο Λευκάδας, προγραμματίζει να υλοποιήσει και εφέτος το πετυχημένο Πρόγραμμα «Καλοκαιρινό CAMP 2019» για τη Δημιουργική Απασχόληση παιδιών ηλικίας 4-15 ετών, στην διάρκεια των διακοπών σε Λευκάδα και Βασιλική.

Με το Πρόγραμμα «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP 2019» δίνουμε τη δυνατότητα και τη χαρά στα παιδιά, να απασχοληθούν δημιουργικά και να ψυχαγωγηθούν στις καλοκαιρινές διακοπές τους, υποστηρίζοντας τους εργαζόμενους ή μη γονείς του Δήμου μας και προσφέροντας παράλληλα απασχόληση σε ανέργους ή υπο-απασχολούμενους εκπαιδευτικούς.

Το Πρόγραμμα ξεκινά τη ΤΡΙΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 και ολοκληρώνεται τη ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019.

Τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν το «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP» με την καθοδήγηση επιλεγμένων και έμπειρων εκπαιδευτικών, παιδαγωγών, γυμναστών και προπονητών, θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά σε πολλές δραστηριότητες όπως αθλητισμό, κολύμπι, θεατρικά παιγνίδια, μουσική, χορό, ζωγραφική, περιβαλλοντική-κυκλοφοριακή αγωγή, δημιουργία εντύπων, να πραγματοποιήσουν περιπάτους και εκδρομές, να περιηγηθούν σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, ρομποτική SΤΕΜ κλπ.

Στόχος μας είναι να εμπλουτίσουμε την καθημερινότητα των παιδιών, να βοηθήσουμε να αναπτύξουν πνευματικές και σωματικές ικανότητες, να μετέχουν σε ποικίλες δράσεις αλλά και να κοινωνικοποιηθούν αποκτώντας φιλίες και υπέροχες-μοναδικές αναμνήσεις.

Με στόχο πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα, παρακαλούμε να εκδηλώσετε έγκαιρα το ενδιαφέρον σας, προκειμένου να υπάρξει ο σωστός σχεδιασμός που θα μας βοηθήσει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του Προγράμματος.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά από ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΪΟΥστα Γραφεία της ΔΕΠΟΚΑΛ και το Δημαρχείο Βασιλικής.

Τηλέφωνα : 2645360517 – 2645360547 (Λευκάδα), 2645361100 (Βασιλική)

Emaildepokal@gmail.com

About Ομάδα Σύνταξης 27530 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.