Έναρξη Λειτουργίας ΚΕΠ Υγείας Λευκάδας.


ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Ο  Δήμος  μας  θέτοντας ως βασική παράμετρο στο σχεδιασμό και στις δράσεις του, την υγεία των πολιτών, ανακοινώνει την έναρξη  λειτουργίας του  ΚΕΠ Υγείας Λευκάδας.

Με τη νέα μας δομή  στοχεύουμε  στην υλοποίηση δράσεων πρόληψης και προαγωγής της υγείας, στην ευαισθητοποίηση και  ενημέρωση των δημοτών μας, παρέχοντας  τους  την δυνατότητα να υποβάλλονται σε εξετάσεις προσυμπτωματικού έλεγχου. Αξιοποιώντας την τεχνολογία και τις δράσεις του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων έχουμε  εξασφαλίσει για όλους τους Δημότες την δωρεάν χρήση και πρόσβαση σε ένα νέο αναβαθμισμένο Λογισμικό πρόγραμμα των ΚΕΠ Υγείας.

Στελέχη του ΚΕΠ Υγείας  του Δήμου μας, έχουν εκπαιδευτεί στη χρήση του λογισμικού μέσα από το οποίο θα  συντονίζονται  δράσεις και ενέργειες  για την πρόληψη και διατήρηση της υγείας των πολιτών και  παράλληλα θα χρησιμοποιείται  και ως βασικό εργαλείο επικοινωνίας και ενημέρωσης των Δημοτών  μας .

Ο δημότης  μας  πολύ εύκολα, γρήγορα, από το σπίτι του και εντελώς δωρεάν μπορεί να εγγραφεί στο νέο  λογισμικό του ΚΕΠ Υγείας  του Δήμου μας μέσα από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://exetaseis.kepygeias.org/identity/account/register

Έτσι μπορεί να αποκτήσει προφίλ ενημέρωσης προληπτικών εξετάσεων για πολύ σοβαρά νοσήματα, προτεινόμενα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και θα έχει εύκολη πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες  σχετικά με την πανδημία. Αυτοματοποιημένα μέσω SMS και e-mail το λογισμικό ενημερώνει τον δημότη σχετικά με τις προληπτικές εξετάσεις που πρέπει να κάνει ανάλογα με την ηλικία και το φύλο του, ενώ παράλληλα υπενθυμίζει στο δημότη όταν έρθει η ώρα για τον τακτικό επανέλεγχό του.

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου στεγάζεται στο Δημαρχείο στα γραφεία του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού και λειτουργεί κάθε  Τρίτη   και  Πέμπτη  από τις  10.00  έως τις 14.00

Για περισσότερες διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε:

στο τηλέφωνο 2645360591 και στο  e-mail kepygeias@lefkada.gov.gr

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

About Ομάδα Σύνταξης 27876 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.