ΔΤ Πρόσκληση από την Π.Ε. Λευκάδας με θέμα συζήτησης την αναβάθμιση των εθνικών παρελάσεων


Δελτίο Τύπου

Πρόσκληση από την Π.Ε. Λευκάδας με θέμα συζήτησης την αναβάθμιση των εθνικών παρελάσεων – Ανοικτή συνάντηση την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 στο Διοικητήριο

 

Ανοικτή συνάντηση – συζήτηση για το ενδεχόμενο αλλαγής της χωροθέτησης των εθνικών παρελάσεων στην πόλη της Λευκάδας, ξεκινώντας από την προσεχή παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, την ερχόμενη Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020, και ώρα 12:30 μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Π.Ε. Λευκάδας (Αντ. Τζεβελέκη & Υπ. Αθ. Κατωπόδη, Λευκάδα).

 

Στη συνάντηση θα παρουσιαστεί η πρόταση που έχει επεξεργαστεί η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και η οποία έτυχε θετικής αποδοχής από τοπικούς Φορείς και Αρχές, κατά τη συνάντηση εργασίας που διεξήχθη την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου.

 

«Επιθυμούμε να λαμπρύνουμε τις παρελάσεις κατά τις εθνικές εορτές στην πόλη της Λευκάδας. Στόχος μας είναι μια μεγάλη παρέλαση, σε κατάλληλο χώρο, με διευρυμένη συμμετοχή και καλύτερη οργάνωση. Και η αναβάθμιση αυτή θα ήταν ευτυχής συγκυρία να συμπέσει με τον εορτασμό της επετείου των 200 χρόνων από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης» αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς και συμπληρώνει:

«Μια παρέλαση με μεγαλύτερη συμμετοχή, κάνει επιτακτικό να σκεφτόμαστε και την πιθανότητα αλλαγής του τόπου διεξαγωγής της. Καλούμε τους Φορείς, τις Αρχές, τους Συλλόγους, τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο, σε μια ανοικτή συζήτηση, ώστε μέσα από το δημόσιο διάλογο να συνθέσουμε απόψεις και να καταλήξουμε σε μια λύση που θα έχει τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση.».

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 24647 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.