Δήλωση Θανάση Καββαδά για το αποτέλεσμα των εκλογών


Αθήνα 29 Μαΐου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΒΒΑΔΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΏΝ

«Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών πιστοποίησε ότι ο ελληνικός λαός αποφάσισε να γυρίσει σελίδα. Να θέσει τέλος στο ψέμα και στην υποκρισία. Να βάλει στην άκρη το λαϊκισμό. Να αφήσει πίσω του το διχασμό.

Οι Έλληνες αποφάσισαν να δώσουν την ευκαιρία στις δυνάμεις της σύνεσης και της λογικής, να βγάλουν τη χώρα από τα αδιέξοδα και τη μιζέρια. Αποφάσισαν να στηρίξουν την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακριβώς αυτό έπραξαν με την ψήφο τους και οι Λευκαδίτες. Έδωσαν στη Νέα Δημοκρατία τη δύναμη να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα της χώρας στη Ευρώπη, στην μεγάλη μας ευρωπαϊκή οικογένεια.

Ζητάμε από τους πολίτες να μας στηρίξουν και στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Στις εθνικές εκλογές θα κριθεί το μέλλον του τόπου και των πολιτών. Αξίζουμε καλύτερα. Απευθυνόμαστε σε όλες και σε όλους που θέλουν να προχωρήσουμε μπροστά. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας».

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23687 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.