Δείτε την ενημερωτική ημερίδα την ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει η Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση « Σύγχρονη Λευκάδα » με θέμα: Διαχείριση των στερεών αποβλήτων στη Λευκάδα


Δείτε σε ζωντανά την ενημερωτική ημερίδα την ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει η Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση « Σύγχρονη Λευκάδα » με θέμα: Διαχείριση των στερεών αποβλήτων στη Λευκάδα.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25663 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Ρε φιλοι εδω ακουσαμε οτι διπλα στο διαυλο,στη μαρινα ,στα σχολεια,στην πολη , θα γινει εργοστασιο για τα σκουπιδια που θα ερχονται απ τη βονιτσα,τη ζαβερδα,το μεγανησι..Μπραβο ρε μαγκες . Αυτο θα πει τουρισμος για εσας..? Χαθηκε μια χαραδρα,ενα βουνο ψηλα εκει κι ηρθαν εδω τα σκουπιδια? Θα μας τρελανετε? Αντιδρω!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.